ΑρχικήNewsΞεπουλάνε οι συναυλίες των Rammstein στην Ευρώπη! Προστίθενται και νέες ημερομηνίες!

Ξεπουλάνε οι συναυλίες των Rammstein στην Ευρώπη! Προστίθενται και νέες ημερομηνίες!

Η μεγάλη περιοδεία των στην Ευρώπη το 2024 αναμένεται να είναι μια τεράστια επιτυχία, καθώς οι συναυλίες αναμένεται να ξεπουλήσουν παντού.

Μετά την ανακοίνωση των συναυλιών και την κυκλοφορία των εισιτηρίων, οι πρώτες συναυλίες έχουν ήδη εξαντληθεί. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, οι 18 συναυλίες έγιναν 28, με το συγκρότημα να παίζει τέσσερις βραδιές στη Δρέσδη και πέντε στο Ντίσελντορφ. Από τα 28 live, ήδη τα 12 είναι sold out.

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι Rammstein είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στον κόσμο. Οι συναυλίες τους είναι γνωστές για τις εντυπωσιακές σκηνικές παραστάσεις και τα σόου πυροτεχνημάτων.

Στην Ελλάδα, οι Rammstein θα εμφανιστούν στις 30 Μαΐου 2024, αλλά ο χώρος διεξαγωγής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το κλείσιμο του ΟΑΚΑ περιπλέκει την κατάσταση, καθώς το συγκρότημα χρειάζεται ένα μεγάλο χώρο για να φιλοξενήσει την τεράστια παραγωγή του.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου 2023 για τα μέλη του fan club και στις 9 Νοεμβρίου 2023 για όλους.

Είναι πιθανό η ανακοίνωση του χώρου διεξαγωγής να γίνει σύντομα, μετά την κυκλοφορία των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ