ΑρχικήNewsWacken 2024: Το πλήρες line up του φεστιβάλ

Wacken 2024: Το πλήρες line up του φεστιβάλ

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το διάσημο φεστιβάλ μεταλ μουσικής στη Βόρεια Γερμανία, οι διοργανωτές έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από σημαντικές ανακοινώσεις, περιλαμβάνοντας και τους κύριους καλλιτέχνες (headliners) του φεστιβάλ.

Τις ανακοινώσεις τους συνήθως κάνουν μετά το τέλος του φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου κάθε χρόνο, και τα εισιτήρια τείνουν να εξαντλούνται σε λίγα μόλις λεπτά. Για το 2024, είχε ήδη ανακοινωθεί ότι δύο από τους τρεις κύριους καλλιτέχνες θα είναι οι Scorpions και οι Amon Amarth, ενώ το lineup θα πλαισιώσουν και άλλα συγκροτήματα όπως οι Beast in Black, Pain, Blind Guardian, Bury Tomorrow, Sonata Arctica, In Extremo, Watain, Blues Pills, Unleash The Archers, Red Fang, Sick of it All και The Warning.

Ο τρίτος κύριος καλλιτέχνης που ανακοινώθηκε πρόσφατα είναι οι Korn. Επίσης, ανακοινώθηκαν οι Architects, Opeth, KK Priest, Accept, Behemoth, Testament, Flogging Molly, Spiritbox, Cradle of Filth, Mayhem και άλλοι, όπως μπορείτε να δείτε στις αφίσες του φεστιβάλ.

Επιπλέον, οι Korn θα εμφανιστούν στο Ejekt Festival 2024 στην Ελλάδα, ενώ οι Behemoth, Accept και Testament θα είναι στο Release Athens Festival 2024. Οι Opeth θα βρίσκονται στο Rockwave Festival 2024 στο Λυκαβηττό, οι Blind Guardian στο Chania Rock Festival 2024 και οι Cradle of Filth θα πραγματοποιήσουν μεμονωμένες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Wacken Open Air Festival 2024 Korn


Ενημερωθείτε για όλες τις συναυλίες του 2024 στην Ελλάδα εδώ!


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ