ΑρχικήΣυναυλίεςVirgin Mary’s Eyes, Special guest: The Ruckus Habit - 13 Ιανουάριου στο...

Virgin Mary’s Eyes, Special guest: The Ruckus Habit – 13 Ιανουάριου στο An Club

VIRGIN MARY’S EYES (“Creatures” – RELEASE LIVE SHOW)
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 Special guest: The Ruckus Habit

Doors Open: 19:30 – Είσοδος: 10€
https://www.facebook.com/events/222173290926678


Μετά από χρόνια υπομονής, οι Virgin Mary’s Eyes (V.M.E.) κυκλοφορούν επιτέλους το πρώτο τους full album με τίτλο “Creatures”!

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, με την άφιξη του νέου έτους, οι V.M.E. θα παρουσιάσουν ολόκληρο το δίσκο στο An Club, με Special Guests τους Countown και The Ruckus Habit!!!

DRESS CODE
Εκτός από τα συγκροτήματα, αυτήν τη φορά καλείται και το κοινό να γίνει μέρος του show. Αναρωτηθείτε τι σημαίνει για εσάς η λέξη “creature” ή πλάσμα και ντυθείτε ή/και βαφτείτε αναλόγως!


Λίγα λόγια για τις εμφανιζόμενες μπάντες:

VIRGIN MARY’S EYES (V.M.E.)

Ένα συγκρότημα που το όνομά του σημαίνει “της Παναγιάς τα Μάτια”.Με επιρροές που καλύπτουν ένα μουσικό φάσμα από reggae, ska, rap, blues, surf rock, post-punk έως και black, death, doom, core, power, grunge, σερβίρουν ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα ανάμεσα στο Radio-Friendly Rock και το Avant-Garde Metal.Ξεκίνησαν το 2015 στην Κομοτηνή και, έπειτα από αλλαγές μελών, μετακόμισαν στην Αθήνα και είναι πανέτοιμοι να εξαπολύσουν τον πρώτο τους δίσκο στη φύση.
Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη τέσσερα singles από το επερχόμενο album (“First Voices”, “Creatures”, “Taste the Unknown”, “Flowers of Evil”), το Σάββατο στις 13 Ιανουαρίου, οι Virgin Mary’s Eyes θα σας ταξιδέψουν σε ένα multiverse ηχοχρωμάρων, υποσχόμενοι ότι, σε όποιο μουσικό ιδίωμα και να ανήκετε, η μουσική τους δε θα σας αφήσει αδιάφορους.
Facebook: https://www.facebook.com/VMEyes
Instagram: https://www.instagram.com/virgin_marys_eyes/
Youtube: https://www.youtube.com/@virginmaryseyesvme2369
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2xAanTqvPJxBbBwP8nZHoj…


THE RUCKUS HABIT

Τέσσερα παιδιά από τα Νότια της Αθήνας που μπορούν να κρατήσουν ξύπνιο εσένα και τους γείτονές σου ακόμα και αν προβάρουν πέντε τετράγωνα μακριά. Γεννηθέντες το 2012, είναι γνωστοί κυρίως για τα πολλά ντεσιμπέλ που παράγουν, για τα δεμένα κιθαριστικά τους θέματα, για τις επιθετικές μπασογραμμές, για το δυνατό drumming και τα εμπνευσμένα από τις καθημερινές ανθρώπινες επαφές lyrics τους. Όλα τα παραπάνω, τυλιγμένα προσεκτικά μέσα σε ένα alternative indie rock περιτύλιγμα συνθέτουν τους Ruckus Habit. Μία βόμβα έτοιμη να σκάσει προκαλώντας έντονο ερεθισμό στο ακουστικό σου σύστημα.Έγινες νυχτο-περπατητής των δρόμων, περιπλανώμενος σε μεθυσμένα σοκάκια με το “Night of the Living Dead”. Ήρθες στα ίσια σου και συγκράτησες τα ένστικτά σου με το “Realign”. Θρυμμάτισες τα όνειρά σου με το “Car trapped” και κατέστησες τον εαυτό σου ως αφερέγγυο με το “Trust”.Το 2022 το άλμπουμ “Night of the Living Dead” που τόσο καιρό είχες ανάγκη ήταν εκεί για εσένα. Fast forward στο 2023 η γνωστή ταραχοποιός συμμορία σε κοιτάει στα μάτια από τη σκηνή του ΑΝ και τα κάνει, ως συνήθως, λαμπόγυαλο.

Facebook: https://www.facebook.com/theruckushabit
Instagram: https://www.instagram.com/theruckushabit/
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheRuckusHabit
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2QGiohXliSoW6zw0ynR8if…


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ)

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ