ΑρχικήΣυναυλίεςTurbocharger, Variation zero, D16, Middle earth Live στο An Club, στις 4...

Turbocharger, Variation zero, D16, Middle earth Live στο An Club, στις 4 Νοεμβρίου

Οι Turbocharger για πρώτη φορά στη σκηνή του μαζί με Variation zero , D16 και Middle earth! Ένα γεμάτο ένταση line-up που μόνο σκοπό έχει να  απογειώσει το Σάββατο της 4ης Νοέμβριου στα ύψη χωρίς καμία αμφιβολία.

Λεπτομέρειες event
Ημερομηνία: Σάββατο 4 Νοέμβριου
Χώρος: AN CLUB ( Solomou 13, Athens, Greece, 10682)
Πόρτες: 20:00 – Είσοδος: 8 euros

Fb event: https://www.facebook.com/events/665774002201114

Οι Turbocharger δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2014 από τους Δημήτρη Αρχοντιδή (κιθάρα/φωνή),Νίκο Νέκε (τύμπανα) και Κώστα Γιάντσιο(μπάσο). Με κοινό άξονα την αγάπη για τους Motorhead,Zeke, κ.α. η μπάντα μπήκε στο τρυπάκι του Heavy-Full Speed R'N'R. Μετά από ένα χρόνο συναυλιών κάπου στο καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις για το 1ο ep. του συγκροτήματος με τίτλο ‘'HEAVY R'N'R MACHINE'' που κυκλοφόρησε το 2016. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Dare Studio στην Κατερίνη και το mix /mastering έγιναν από τον Δημήτρη Δούβρα (Lunatech sounds studio) με τους οποίους συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Μέσα σε αυτά τα χρονια η μπάντα μοιράστηκε την σκηνή με πολλά συγκροτήματα όπως NIGHTSTALKER, MEMFIS, GREEN GOBLINS, BAD HABITS, PSYANIDE, LIPTARDS κ.α.Οι εμφανίσεις συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και η μπάντα δεν έχει κανένα σκοπό να σταματήσει.2 Απριλίου κυκλοφόρησε το 1ο full length άλμπουμ από την swallow it all records με τίτλο ‘'HIGH OCTANE MONSTER'' σε βινύλιο το οποίο εμπεριέχει στην b side και το ep του 2016 .

We are Turbocharger and we play for R'N'R


 

 

Variation Zero

Ξεκινήσαμε να παίζουμε σαν Variation Zero το 2008. Μας αρέσει το δυνατό ροκ εμπλουτισμένο με μελωδίες, είμαστε εμπνευσμένοι από τον πανκ τρόπο ζωής και μεγαλωμένοι με πανκ και μέταλ μουσική.Έχουμε κυκλοφορήσει ένα EP: First Try (2011) και τρία άλμπουμ: Full Ahead (2014), The Darkest Place (2017), Just a Scratch (2020), ενώ ετοιμάζεται και ένα σπλίτ άλμπουμ με τους D16.

Πιστεύουμε ότι το καλύτερο μέρος για να παρουσιάσει κάποιος τα τραγούδια του είναι το σανίδι, ελπίζουμε να σας δούμε στις συναυλίες μας!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

D16

Οι D16 είναι ένα female fronted συγκρότημα από την Αθήνα. Μελωδικό punk rock, απλότητα, ένταση, 3 ακόρντα, distortion και ο ρομαντικός συνδυασμός του rock n roll με τον punk ήχο όπως τον καθιέρωσαν στον κόσμο και στοίχειωσαν για πάντα την εφηβική τους ηλικία οι Ramones. Με το E.P “Shadows” σε κυκλοφορία από το 2015 και τα L.P “Fly Buzz” από το 2017, και το “Eight Bells” από το 2020 οι D16 βρίσκονται στην διαδικασία παραγωγής ενός νέου split album μαζί με τους Variation Zero.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ