ΑρχικήΣυναυλίεςTo Over The Wall Festival 2024 επιστρέφει με νέα και ανακοινώσεις

To Over The Wall Festival 2024 επιστρέφει με νέα και ανακοινώσεις

Το φεστιβάλ Over The Wall επανέρχεται αυτό το καλοκαίρι στο Ηράκλειο της Κρήτης! Θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Αυγούστου 2024, στο γήπεδο ΕΓΟΗ, και οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει τα πρώτα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ανάμεσα στα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν φέτος στην Κρήτη είναι οι και οι , ενώ αναμένονται και περισσότερες ανακοινώσεις στο εγγύς μέλλον.


satan over the wall

Satan

Ενώ είναι από τους σημαιοφόρους του κινήματος NWOBHM και υπεύθυνοι για τα άλμπουμ ‘Court In the Act' του 1983 και το ‘Suspended Sentence' του 1987, με το ‘Cruel Magic' το 2018, καθιστούν απολύτως σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται απλώς να αξιοποιήσουν τις δόξες του παρελθόντος.

Έχοντας επανενωθεί το 2012 και επιστρέψει στις περιοδείες, οι Satan αποτελούμενοι από τους Russ Tippins και Steve Ramsey (εξάχορδες κιθάρες), Graeme English (μπάσο), τον Sean Taylor (ντραμς) και τον τραγουδιστή Brian Ross απέδειξαν για άλλη μια φορά τη συλλογική τους ικανότητα με το ‘Life Sentence' του 2013 και τη συνέχεια του ‘Atom By Αtom' το 2015 , και οι δύο δίσκοι αποθεώθηκαν από τους κριτικούς διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα των προηγούμενων κυκλοφοριών τους.


Crystal Viper Over The Wall Crete Rock Festival 2024

Crystal Viper

Οι Crystal Viper είναι ένα πολωνικό heavy metal συγκρότημα, που ιδρύθηκε το 2003 από την Marta Gabriel. Για τα επόμενα τρία χρόνια το Crystal Viper ήταν ένα project με τη Marta Gabriel και άλλους μουσικούς, με τους οποίους ηχογράφησε μια σειρά από κασέτες επίδειξης και πρόβες, συλλογές κομματιών και με τους οποίους έπαιξε πολλά τοπικά live.

Το καλοκαίρι του 2006 το πρώτο επίσημο line up καθιερώθηκε και οι Crystal Viper μετατράπηκαν σε κανονικό συγκρότημα.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ