ΑρχικήΣυναυλίεςΤο Metal Solid@rity II επιστρέφει και είναι και φέτος παρών! Στις 21...

Το Metal Solid@rity II επιστρέφει και είναι και φέτος παρών! Στις 21 Οκτωβρίου στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Metal Solid@rity δηλώνει και φέτος παρών!

Το δεύτερο φεστιβάλ της ανοιχτής συνέλευσης – Πρωτοβουλίας Metal Solid@rity θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στην Α’ ΦΕΠΑ (Ούλωφ Πάλμε 2-4, Αθήνα)

Ένα χρόνο μετά την διοργάνωση του πρώτου εγχώριου αυτοοργανωμένου αντιφασιστικού metal φεστιβάλ, επιστρέφουμε με τη δεύτερη κεντρική μας εκδήλωση.

Είμαστε βέβαια πως οι προβληματικές και οι παθογένειες που ενυπάρχουν εντός της σκηνής και οι οποίες επιχειρούμε να αναδείξουμε, δεν παραμερίζονται από μόνες τους. Η δημιουργία ασφαλών και συμπεριληπτικών χώρων, απαλλαγμένων από εμπορευματικές και εξουσιαστικές σχέσεις εκμετάλλευσης, καθώς και από προσεγγίσεις που καθιστούν την τέχνη και την ελεύθερη δημιουργική έκφραση ως ένα θέαμα – υποχείριο της πολιτιστικής βιομηχανίας, είναι ένας αγώνας διαρκής, που λαμβάνει χώρα σε όλες τις κοινωνικές συναναστροφές και εκφάνσεις της καθημερινότητας. Άρα και στη μουσική που αγαπάμε.

Τονίζουμε εκ νέου πως η συνδιαμόρφωση και η συμμετοχικότητα είναι θεμελιώδη στοιχεία του οικοδομήματος που οραματιζόμαστε και στο οποίο στοχεύουμε. Το 2ο φεστιβάλ του Metal Solid@rity, μέσω της κοινωνικοποίησης και του αισθήματος αλληλεγγύης που επιχειρεί να μεταδώσει, συμβολίζει και ένα διαρκές, ανοιχτό κάλεσμα – πρόσκληση σε κάθε άτομο, ανεξαρτήτως της σχέσης του με τη metal μουσική, το οποίο επιθυμεί να οικοδομήσει συλλογικά και οριζόντια, μια σκηνή απαλλαγμένη από τα φασιστικά, σεξιστικά, πατριαρχικά ρατσιστικά και καταπιεστικά βαρίδια της κυρίαρχης κουλτούρας που την κατατρώνε.

Με βάση αυτές τις αξίες, συνδιαμορφώσαμε κάθε πτυχή του φεστιβάλ, όπως αυτό θα αποκαλύπτεται στην πορεία.

Συντονιστείτε την εκδήλωση καθώς το προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για το 2o Metal Solid@rity.

LINE UP:

⮞ANCST (BLACKENED METAL CRUST from BERLIN)
⮞AETHERIAN (MELODIC DEATH METAL from ATHENS)
⮞OKWAHO (BLACKENED POST-SLUDGE METAL from ATHENS
⮞DISILLUSIVE PLAY (PROGRESSIVE METAL from ATHENS)
⮞RAPTURE (THRASH DEATH METAL from ATHENS)
⮞WORMHOG (PROGRESSIVE ROCK-METAL from TRIPOLIS)
⮞ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ (ELECTRIFIED METAL PUNK from SOURMENA)
⮞MAMMOCK (NOISE ROCK & POST HARDCORE from ATHENS)
⮞ZAKULA (DEATH-BLACK-THRASH METAL from ATHENS)
⮞DREAMBLEED (ALTERNATIVE METAL from ATHENS)

Παραβιαστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

Είσοδος Ελεύθερη – Οικονομική Ενίσχυση Απαραίτητη

Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης και την οικονομική ενίσχυση μελλοντικών δράσεων του Metal Solid@rity.

Α’ ΦΕΠΑ – Ούλωφ Πάλμε 2-4, Αθήνα

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ