ΑρχικήNewsΤο Metal-Archives μπανάρει μπάντες δημιουργημένες με τεχνητή νοημοσύνη

Το Metal-Archives μπανάρει μπάντες δημιουργημένες με τεχνητή νοημοσύνη

Μετά από όλο αυτό που γίνεται στο διαδίκτυο και με την τεχνητή νοημοσύνη απλά να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στη σύγχρονη εποχή, το Metal-Archives αποφάσισε να μπανάρει μπάντες φτιαγμένες με AI.

Είναι μια καλή ενέργεια, μιας και η μουσική φτιάχτηκε από τον άνθρωπο για να υπηρετεί τον άνθρωπο και χάνει την αξιοπρέπεια και τη μαγεία της χρησιμοποιώντας την με τέτοιο τρόπο.

Η ανακοίνωση του Metal-Archives.com είναι η παρακάτω:

Πρόσφατα, σημειώθηκε μια αξιοσημείωτη αύξηση στον αριθμό των συγκροτημάτων που έχουν υποβάλει στον ιστότοπό μας άλμπουμ δημιουργημένα με τεχνητή νοημοσύνη. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές τη θέση μας σχετικά με αυτά τα συγκροτήματα και πώς προτίθεμαι να προχωρήσουμε στην αξιολόγησή τους.

 

Μέχρι πρόσφατα, ήταν δεδομένο ότι η ανάπτυξη της πληρέστερης βάσης δεδομένων για τη metal μουσική θα συνεπαγόταν τη διατήρηση της τέχνης και της ανθρώπινης έκφρασης μέσω της μουσικής. Η μουσική που παρουσιάζεται στον ιστότοπό μας παίζεται, προγραμματίζεται και συντίθεται πάντα από ανθρώπους. Αυτό παραμένει ένα κρίσιμο κριτήριο για εμάς και πιστεύουμε ότι η μουσική που δημιουργείται με τεχνητή νοημοσύνη δεν πληροί αυτή την απαίτηση.

 

Έχοντας αυτό υπόψη, δεν θα δεχόμαστε συγκροτήματα με άλμπουμ που έχουν δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη και θα εξετάζουμε πιο ενδελεχώς τις υποβολές που φαίνεται να έχουν χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη.

 

Στους χρήστες που υποβάλλουν συγκροτήματα, αν υπάρχει υποψία ότι

η μουσική δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο, όπως υλικό από τα παρασκήνια, δηλώσεις του συγκροτήματος ή της δισκογραφικής, προωθητικό υλικό που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του συγκροτήματος, κ.λπ. Οσο περισσότερα στοιχεία μπορούμε να συλλέξουμε για την αυθεντικότητα της μουσικής, τόσο καλύτερα. Σκοπός μας δεν είναι να δυσκολέψουμε τη διαδικασία αλλά να παραμείνουμε πιστοί στο όραμά μας για τον ιστότοπο.

 

Είμαστε ενήμεροι ότι αυτή η πολιτική δεν είναι τέλεια και παραμένει υπό εξέλιξη. Είναι δυνατόν να προστεθούν λανθασμένα στον ιστότοπο συγκροτήματα με μουσική από τεχνητή νοημοσύνη και να γίνουν λάθη στην αξιολόγηση των μπαντών. Με τη βοήθειά σας, ελπίζουμε να μειώσουμε αυτά τα λάθη στο ελάχιστο.

Ευχαριστώ.

Derigin

metal archives

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ