ΑρχικήNewsΤο Helmos Mountain Festival 2024 επιστρέφει σύντομα, με νέα και ανακοινώσεις

Το Helmos Mountain Festival 2024 επιστρέφει σύντομα, με νέα και ανακοινώσεις

Το Helmos Mountain Festival, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των συναυλιών, έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο. Αυτή η διοργάνωση, που ελπίζει να εξελιχθεί σε μια σταθερή παρουσία, έλαβε θερμή υποδοχή και φαίνεται πως θα γίνει ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά φεστιβάλ στη χώρα. Πούλησε 11.000 εισιτήρια, ενώ η τελευταία ημέρα προσέφερε δωρεάν είσοδο στο κέντρο των Καλαβρύτων.

Οι επισκέπτες, που κατασκήνωσαν στο βουνό ή διέμειναν στα γειτονικά χειμερινά θέρετρα, έμειναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, ανεβάζοντας τις προσδοκίες για το επόμενο καλοκαίρι. Παρά την ταχεία πώληση των 11.000 εισιτηρίων, οι διοργανωτές δεν πρόσφεραν περισσότερα, λόγω των περιορισμένων υποδομών του πρώτου φεστιβάλ, που λειτούργησε ως πιλοτική δοκιμή.

Το φεστιβάλ εργάζεται εντατικά για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία συναυλιών και κατασκήνωσης, με διάφορες παράλληλες δραστηριότητες, προσβλέποντας σε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το επίσημο Instagram του φεστιβάλ, οι πρώτες ανακοινώσεις για τα συγκροτήματα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής αναμένονται σύντομα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Helmos Mountain Festival φιλοξένησε διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Αγγελάκας και 100 C, Παύλος Παυλίδης και η Hotel Alaska, Novel 729, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα, Εισβολέας, Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Χαρούλης, Σπύρος Γραμμένος, Γκιντίκι και Ιουλία Καραπατάκη.


Πάρτε μια εικόνα για το τι συνέβει πέρυσι:

Μερικές εικόνες:

Helmos Mountain Festival Helmos Mountain Festival2 Helmos Mountain Festival3 Helmos Mountain Festival4 Helmos Mountain Festival5 Helmos Mountain Festival6 Helmos Mountain Festival7

 

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ