ΑρχικήNewsTill Lindemann: Ακούστε το single “Zunge” μέσα από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ

Till Lindemann: Ακούστε το single “Zunge” μέσα από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ

Ο τραγουδιστής των , , κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Zunge”, μαζί με ένα τρομερό music video. Η Anna Kott σκηνοθέτησε το clip, το οποίο γυρίστηκε το 2021.

Το τραγούδι μοιράζεται τον τίτλο του με ένα νέο solo album από τον Till Lindemann που θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου, με την προ-παραγγελία του  να είναι ήδη διαθέσιμη μέσω  του tilllindemannzunge.

Σύμφωνα με μια δήλωση αποποίησης ευθύνης που τέθηκε πριν από το παρακάτω video, δεν χρησιμοποιήθηκαν VFX ή ειδικά εφέ στην παραγωγή του clip, πράγμα που σημαίνει ότι ο Lindemann υπέμεινε μερικά μάλλον άβολα σενάρια για το clip.

Αυτή η κυκλοφορία ακολουθεί τη διαμάχη γύρω από τον Lindemann και τα υποτιθέμενα backstage πάρτι του “Row 0” που λέγεται ότι φιλοξένησε γύρω από τις συναυλίες των Rammstein. Αυτοί οι ισχυρισμοί περιλάμβαναν ισχυρισμούς ότι παρείχε ναρκωτικές ουσίες σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός από τα εν λόγω πάρτι και άλλες που αφορούσαν τη γενικότερη συμπεριφορά του. Ωστόσο, οι Γερμανοί εισαγγελείς σταμάτησαν πρόσφατα την έρευνά τους για το θέμα λόγω προβλημάτων με την τεκμηρίωση των ισχυρισμών των φερόμενων θυμάτων.

Τίτλος τραγουδιού“Zunge”

Καλλιτέχνης: Till Lindemann

Μουσική / Στίχοι: Daniel Karelly, Till Lindemann

Σκηνοθεσία: Anna Kott

Εταιρεία: Till Lindemann

Από το LP: “Zunge”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Till Lindemann - Zunge

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ