ΑρχικήNewsΤι θα γίνει τώρα με τις συναυλίες στο OAKA;

Τι θα γίνει τώρα με τις συναυλίες στο OAKA;

Είναι εξαιρετικά δύσκολο (μάλλον αδύνατον) να είναι έτοιμο μέσα στο 2024 το .

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης για το θέμα του ΟΑΚΑ είπε πως το ποδηλατοδρόμιο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2024 (με άλλα λόγια ούτε το 2025, αλλά τέλος πάντων), ενώ για το στάδιο απέφυγε να απαντήσει, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα αργήσει πολύ περισσότερο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας 

Μιλήσαμε μαζί τους μετά τη συνέντευξη, μια και σε αυτήν περιορίστηκαν στα αθλητικά χωρίς να έχουν στην ατζέντα τους τα μουσικά, δηλαδή τις δύο συναυλίες των  που είναι προγραμματισμένες για τις αρχές Ιουνίου. Δεν μπορούσαν να μας πουν κάτι περισσότερο αλλά, καταλάβαμε πολύ καλά από τα συμφραζόμενα, ότι αποκλείεται το Ολυμπιακό Στάδιο να είναι έτοιμο μέσα στο 2024. Ούτως ή άλλως μία τεράστια παραγωγή όπως αυτή των Coldplay δεν μπορεί να περιμένει όχι τον τελευταίο μήνα, αλλά ούτε καν το τελευταίο εξάμηνο.

Δεν φαίνεται να υπάρχει στην Αθήνα αντίστοιχος χώρος ώστε να μεταφερθούν οι δύο συναυλίες. Εκτός από το Καλλιμάρμαρο, από άποψη χωρητικότητας. Αλλά δεν είναι λειτουργικό για μία συναυλία με τέτοιο show και με τις προδιαγραφές που απαιτούν οι Coldplay. Δεν είναι stage για συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε.


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ