ΑρχικήNewsSystem of a Down: Ο Serj Tankian αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ότι...

System of a Down: Ο Serj Tankian αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ότι το συγκρότημα είχε αρχίσει να ψάχνει αντικαταστάτη του

Ο είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους , όμως «ξαφνιάστηκε» όταν το συγκρότημα έκανε οντισιόν για τραγουδιστές χωρίς να τον ενημερώσει.

Ο Serj Tankian, ο frontman των System Of A Down, αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ότι το συγκρότημα είχε αρχίσει να αναζητά αντικαταστάτη για τη θέση του.

Το metal συγκρότημα ξεκίνησε τις ακροάσεις για υποψήφιους τραγουδιστές αφού ο Serj Tankian πρότεινε να αποχωρήσει από τους System Of A Down το 2018.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Down With the System: A Memoir (Of Sorts)», που κυκλοφορεί από τις 14 Μαΐου, ο Λιβανέζος-Αρμένιος τραγουδιστής εξερευνά την άνοδο της καριέρας του με τους System Of A Down και τη συνεχιζόμενη πάλη του με τη φήμη και τον πολιτικό ακτιβισμό.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που δημοσιεύθηκε από το Rolling Stone, ο Serj Tankian αποκάλυψε ότι η απέχθεια του για τις περιοδείες έχει γίνει πιο έντονη τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, το 2018 παραλίγο να αποσυρθεί από τους System Of A Down, αφήνοντας τη θέση ανοιχτή για κάποιον άλλο τραγουδιστή.

Ο Serj Tankian εξέφρασε για πρώτη φορά τις ανησυχίες του σε μία συνάντηση προς τα τέλη του 2017 στο γραφείο του μάνατζερ του συγκροτήματος, Beno.

«Όταν έφτασα, είπα σε όλους ότι είχα ένα θέμα που ήθελα να προσθέσω στην ατζέντα. Περάσαμε από τη ρουτίνα των συνηθισμένων επιχειρηματικών συζητήσεων, και στη συνέχεια ήρθε η ώρα για το δικό μου θέμα», θυμάται.

Ο Serj Tankian ανέφερε την πρότασή του με ένα κωμικά ανεπιτήδευτο τρόπο.

«“Λοιπόν, ποιος θα μου κάνει πάρτι αποχαιρετισμού;”, ρώτησα το συγκρότημα. “Θέλει κάποιος από εσάς να είναι ο οικοδεσπότης;” Γέλασα λίγο, αλλά μιλούσα σοβαρά», γράφει.

«“Κοιτάξτε παιδιά, έχω πει πολύ ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον για περιοδείες, τόσο λόγω της πλάτης μου όσο και επειδή απλά δεν είναι πια κάτι που ανήκει στο όραμά μου”», συνεχίζει.

Ο Serj Tankian εξηγεί ότι στόχος της απόφασής του ήταν εξίσου να επιτρέψει στους System Of A Down να έχουν την ελευθερία να προχωρήσουν χωρίς εκείνον όσο και να κυνηγήσει τα ενδιαφέροντά του εκτός του συγκροτήματος.

«Αυτό είναι το όνειρό σας. Για αυτό έχετε δουλέψει όλη σας τη ζωή. Το αξίζετε να το έχετε αυτό», τους είπε.

«Κοίταξα τον Daron, τον Shavo και τον John, ξέροντας ότι αυτό που θα έλεγα στη συνέχεια θα τους χτυπούσε σκληρά. “Νομίζω ότι πρέπει να βρείτε έναν νέο τραγουδιστή”», περιγράφει.

Τα υπόλοιπα μέλη των System Of A Down αντιστάθηκαν στο σχέδιο και ακολούθησε μία σύντομη περίοδος ηρεμίας.

Ωστόσο, όταν τελικά συναντήθηκαν ξανά, το συγκρότημα ενημέρωσε τον Serj Tankian ότι είχε ξεκινήσει ακροάσεις για νέους τραγουδιστές.

«Νόμιζα ότι είχαν ξεχάσει όλη την ιδέα να προσλάβουν έναν νέο τραγουδιστή, αλλά περίπου ένα χρόνο αργότερα, εγώ, ο Shavo και ο John ήμασταν σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στο Glendale, και αυτός ο τραγουδιστής που γνώριζα ανέβηκε και τραγούδησε ένα όμορφο αρμένικο τραγούδι», γράφει στο βιβλίο.

«Ο Shavo καθόταν δίπλα μου στο τραπέζι. Έσκυψε και με ακούμπησε στον ώμο. Ξαφνιάστηκα. “Όχι επειδή έκαναν ακρόαση αντικαταστάτες, αλλά επειδή το κρατούσαν μυστικό”», θυμάται για την αντίδρασή του.

Ο Serj Tankian παραμένει διχασμένος και αποκάλυψε ότι πρότεινε πρόσφατα ακόμη και έναν στενό του φίλο ως πιθανό αντικαταστάτη του στο συγκροτήμα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Serj Tankian παραμένει στη θέση του, ακόμα κι αν οι System Of A Down είναι λιγότερο ενεργοί.

Το συγκρότημα πραγματοποίησε μόνο μία συναυλία το 2023 και έχει δώσε μία μόνο συναυλία μέχρι στιγμής το 2024, ενώ έχει προγραμματισμένη και μία δεύτερη εμφάνιση.

postmelody.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ