ΑρχικήNewsSystem of a Down: Οι στίχοι του Chop Suey γράφτηκαν κατά τύχη...

System of a Down: Οι στίχοι του Chop Suey γράφτηκαν κατά τύχη λέει ο Serj Tankian

Σχεδόν 22 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Toxicity των , ενός άλμπουμ που σημάδεψε τον 21ο αιώνα, σάρωσε σε πωλήσεις και παραμένει φυσικά η σημαντικότερη δουλειά της μπάντας.

Το Chop Suey είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τους και ένα από τα ελάχιστα ροκ τραγούδια με πάνω από ένα δισεκατομμύριο views στο youtube,  με τους στίχους του όμως σε κάποια σημεία, να μην έχουν κάποια εμφανή σύνδεση.

Ο λόγος είναι απλός. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο , που έγραψε τους στίχους μαζί με τον Daron Malakian, κάποια στιγμή στο στούντιο είχε κολλήσει και δεν ήξερε πως να συνεχίσει. Ήταν το σημείο του τραγουδιού που κατέληξε να έχεις τους στίχους «Father, into your hands I commend my spirit».

«Ήμουν με τον Rick Rubin τον παραγωγό μας και κατά τη διάρκεια των στίχων για το Chop Suey, είχα το ρεφρέν, είχα το κουπλέ αλλά έψαχνα κάτι για το breakdown. Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι αλλά είχα κολλήσει. Αράζαμε στο στούντιο και τότε μου λέει να κάνουμε ένα διάλλειμα και να πάμε στο σπίτι του.

Πήγαμε λοιπόν και είχε μία τεράστια βιβλιοθήκη. Μου είπε να πάρω οποιοδήποτε βιβλίο και να το ανοίξω σε μία τυχαία σελίδα. Άνοιξα το βιβλίο, έβαλα το δάχτυλο μου σε ένα σημείο και ήταν ακριβώς εκεί αυτό που έψαχνα. Το να αφήνεις το σύμπαν να σε κατευθύνει ήταν φανταστικό και με εξέπληξε ο τρόπος που λειτούργησε ο στίχος τόσο καλά» δήλωσε ο Serj .

Το βιβλίο που είχε πάρει στα χέρια του ήταν φυσικά η Βίβλος και το σημείο είναι το Κατά Λουκά 23:46. «Τότε ο Ιησούς κραύγασε με δυνατή φωνή και είπε: ‘Πατέρα, στα χέρια σου παραδίνω το πνεύμα μου'. Μόλις το είπε αυτό, ξεψύχησε».

roxx.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ