ΑρχικήUncategorizedΣυνεργασία της Gibson με τον Dave Mustaine

Συνεργασία της Gibson με τον Dave Mustaine

H εμβληματική μάρκα μουσικών οργάνων Gibson γιορτάζει τα 130 χρόνια ιστορίας δημιουργώντας μια συλλογή από ζώνη και χορδές για ηλεκτρική κιθάρα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το θρυλικό κιθαρίστα, τραγουδιστή —τραγουδοποιό των , .

Ο Mustaine συνεργάστηκε στενά με τον Gibson για να δημιουργήσει ένα σετ χορδών με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που αναδεικνύουν τις καλύτερες ηλεκτρικές κιθάρες Gibson με την υπογραφή του. Το νέο του σετ χορδών προσφέρει τον ισχυρό, βαρύ ήχο και την εξαιρετική απόδοση που επιδιώκει και ο ίδιος. Αυτές είναι οι χορδές που χρησιμοποιεί ο Mustaine σε όλες τις ηλεκτρικές κιθάρες που παίζει στις περιοδείες, επειδή είναι οι πιο δυνατές και με την καλύτερη απόδοση. Όλες οι χορδές Dave Mustaine κατασκευάζονται στις ΗΠΑ με επινικελωμένο ατσάλι, έναν πυρήνα από ενισχυμένο άνθρακα για εξαιρετικό τόνο, διατήρηση και ανθεκτικότητα. Οι χορδές “Dave Mustaine” είναι διαθέσιμες στις διαμέτρους που προτιμά ο Mustaine: .010, 013, .017, .030, .042, and .052.

Η νέο αποκλειστική ζώνη κιθάρας “Dave Mustaine” δημιουργήθηκε ειδικά για τον Mustaine και το οπλοστάσιό του από κιθάρες Gibson, Epiphone και Kramer. Η ζώνη βγαίνει σε υψηλής ποιότητας μαύρο δέρμα, ρυθμιζόμενη στις 44-65 ίντσες και έχει ανάγλυφο αποτύπωμα του Vic Rattlehead και τη «σιλουέτα» του Dave Mustaine.

Η συλλογή “Gibson Dave Mustaine Strap and Strings” διατίθεται παγκοσμίως από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Gibson.

gipson dave mustain 1 gipson dave mustain 1 gipson dave mustain 2 gipson dave mustain 3

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ