ΑρχικήNewsΣυνέντευξη Bruce Dickinson σχετικά με την σόλο περιοδεία και το setlist

Συνέντευξη Bruce Dickinson σχετικά με την σόλο περιοδεία και το setlist

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό KISS FM της Βραζιλίας, ο Bruce Dickisnon μίλησε για την επερχόμενη σόλο περιοδεία του, η οποία ξεκινά από το Μεξικό και συνεχίζεται στη Βραζιλία με έξι συναυλίες τον Απρίλιο.

Αναφορικά με το σετλιστ, είπε: «Θα παίξουμε υλικό από το νέο άλμπουμ, αλλά ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει και τραγούδια από το “Accident Of Birth” και το “Chemical Wedding”, το “Tears Of The Dragon”… οπότε σίγουρα ο κόσμος θα φύγει από τις συναυλίες ικανοποιημένος».

Για το συγκρότημα που θα τον συνοδεύει, αναφέρθηκε στα μέλη Roy Z στην κιθάρα, Dave Moreno στα τύμπανα, Tanya O’Callaghan στο μπάσο και Mistheria στα πλήκτρα.

Σχετικά με το πώς επέλεξε τα τραγούδια για την περιοδεία, είπε: «Έχω κυκλοφορήσει 8 σόλο άλμπουμ, που είναι ακριβώς τα μισά από όσα έχω κυκλοφορήσει με τους Iron Maiden μέσα σε 40 χρόνια. Οπότε, μιλάμε για αρκετό υλικό. Αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που κάνω σόλο περιοδεία. Οπότε, κάποια από τα κομμάτια που θα παιχτούν live δεν τα έχει ξανακούσει ο κόσμος σε συναυλία. (…) Δεν θα παίξουμε ολόκληρο το νέο άλμπουμ, γιατί θέλω ο κόσμος να διασκεδάσει και να το γιορτάσουμε μαζί, καθώς και να δείξουμε πόσο φοβερή μπάντα είμαστε».

Επίσης, ανέφερε ότι το “Mandrake Project” δεν είναι concept άλμπουμ και πως το κόμικ “Afterglow Of Ragnarok” συνδέεται με το τραγούδι, αλλά δεν απαιτείται η γνώση του ενός για να απολαυστεί το άλλο. Τέλος, αποκάλυψε πως σχεδιάζεται η παραγωγή ενός δεύτερου βίντεο κλιπ στην Αγγλία, με την πλήρη σύνθεση του συγκροτήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Bruce θα εμφανιστεί επίσης στο Release Athens Festival στις 21 Ιουλίου, όπου θα συμπράξει με τους Judas Priest και άλλες μπάντες που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ