ΑρχικήNewsΣτο νοσοκομείο ο Heljarmadr τραγουδιστής των Dark Funeral, GRÁ και DOMGÅRD - Δεν θα εμφανιστεί στο show στην...

Στο νοσοκομείο ο Heljarmadr τραγουδιστής των Dark Funeral, GRÁ και DOMGÅRD – Δεν θα εμφανιστεί στο show στην Αθήνα

Στο νοσοκομείο με βαριά θρόμβωση ο Heljarmadr τραγουδιστής των GRÁ και DOMGÅRD. Σε δήλωση του αναφέρει ότι είναι καλά, αλλά δε θα καταφέρει να εμφανιστεί σε 2 σόου των Grå, το ένα από αυτά της Αθήνας στις 26 Ιανουαρίου.

Yoth Iria και Grá στο Temple

Σε ανακοίνωση στο Facebook αναφέρει τα εξής:

“Ποιος θέλει να ζει για πάντα; Μόλις επέστρεψα από μια πολύ κοντινή συζήτηση με τον ίδιο τον Θάνατο, αλλά δεν είμαι νεκρός ακόμη. Υπέφερα από μια αρκετά σοβαρή θρόμβωση, ευτυχώς νοσηλεύτηκα εγκαίρως και έλαβα την απαραίτητη θεραπεία για να διαχειριστώ την κατάστασή μου, υπάρχει επίσης ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την μέγιστη ανάρρωση μου. Φροντίζω τον εαυτό μου καλά και έχω τους σωστούς ανθρώπους, και την οικογένειά μου, εδώ μαζί μου. Παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου.

Αυτό που πρέπει να σας πω, ωστόσο, και αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω δημόσιο αυτό το περιστατικό, είναι ότι δεν θα μπορέσω να εμφανιστώ σε δύο από τις επερχόμενες παραστάσεις μου και για αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο εκτεταμένο θα είναι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής σίγουρα δεν θα μπορέσω να κάνω τις παραστάσεις Grá στην Αθήνα (26 Ιανουαρίου) και στη Στοκχόλμη (3 Φεβρουαρίου).

Η ιατρική ομάδα που με φροντίζει δεν μου το επιτρέπει, καθώς θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία μου. Ωστόσο! Οι παραστάσεις ΘΑ πραγματοποιηθούν από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και ο Niklas θα αναλάβει διπλή υπηρεσία με κιθάρα και φωνητικά, οπότε οι συναυλίες ΔΕΝ ακυρώνονται. Σας ενθαρρύνω όλους να πάτε και να τις απολαύσετε, θα παρακολουθήσετε μια μοναδική εμφάνιση και με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε τους Grá και εμένα.

Όσον αφορά τις μελλοντικές συναυλίες, εγώ και η ιατρική μου ομάδα είμαστε βέβαιοι ότι θα έχω αναρρώσει πλήρως εγκαίρως και θα εκπληρώσω όλα τα υπόλοιπα που είναι στο πρόγραμμά μου.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και θα σας πω περισσότερα όταν μπορώ. Αυτή τη στιγμή αυτά έχουν να ειπωθούν και χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω, ευχαριστώ για τον χρόνο σας.”

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ