ΑρχικήNewsSteve Harris: "Παίζουμε για τον εαυτό μας, όχι για το κοινό"

Steve Harris: “Παίζουμε για τον εαυτό μας, όχι για το κοινό”

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Αγγλικό ο Αρχηγός έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στο setlist που παίζουν στις συναυλίες τους.

«Είτε πρόκειται για τον που παίρνει δύσκολες αποφάσεις είτε για το συγκρότημα που είναι έτοιμο να αμφισβητήσει τις προσδοκίες των οπαδών του, η σταθερή άρνηση των Maiden να αφήσουν οποιαδήποτε εξωτερική επιρροή να διεισδύσει στον κόσμο τους, τους έχει εδραιώσει ως την πιο μονοσήμαντη ιστορία επιτυχίας του metal – ίσως και όλης της μουσικής.

Είτε πρόκειται για παραγωγούς, κριτικούς, ομότιμους ή τους ίδιους τους οπαδούς τους, κατά τη διάρκεια της σχεδόν 50χρονης ζωής τους, δεν υποχώρησαν σε κανέναν. Ποτέ δεν προσπάθησαν να φλερτάρουν το mainstream. Δεν κυνηγούν τον σεβασμό των κριτικών. Σίγουρα δεν τους ενδιαφέρουν τα βραβεία ή η αναγνώριση της βιομηχανίας- η απουσία τους από το συνεχίζει να εξοργίζει τη metal κοινότητα, αλλά μιλώντας με τον Steve, είναι σαφές ότι η ίδια η μπάντα δεν θα μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο», γράφει το περιοδικό.

Όσο για τα τραγούδια που επιλέγει το συγκρότημα να παίξει στην κάθε περιοδεία του, ούτε και σε αυτό φαίνεται να επηρεάζεται, ούτε ακόμη και από τις προσδοκίες των οπαδών του. «Αυτό μπορεί να ακουστεί ωμό και αλαζονικό, αλλά δεν το κάνουμε για το κοινό”, σημειώνει ο Steve. «Το κάνουμε για τον εαυτό μας. Πρέπει να νιώθουμε άνετα με αυτό που παίζουμε και να το απολαμβάνουμε, και τότε, ελπίζουμε ότι θα αρέσει και σε αυτούς. Αυτή ήταν πάντα η στάση μας. Από το ξεκίνημά μας».

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ