ΑρχικήNewsSlayer: Η γυναίκα του Araya τον πίεσε για το reunion της μπάντας!

Slayer: Η γυναίκα του Araya τον πίεσε για το reunion της μπάντας!

Η Sandra Araya, η σύντροφος του Tom Araya από τους , υποστήριξε με θέρμη την απόφαση της ομάδας να ενωθούν και πάλι για λίγες εμφανίσεις ως headliners σε επιλεγμένα φεστιβάλ αυτόν τον φθινόπωρο, παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία τους “αποχαιρετιστήρια” περιοδεία.

Στις 21 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε ότι ο Tom, μαζί με τους κιθαρίστες και Gary Holt και τον ντράμερ Paul Bostaph, θα συμμετέχουν στο “Riot Fest” στο Σικάγο στις 22 Σεπτεμβρίου και στο “Louder Than Life” στο Louisville στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτές οι συναυλίες θα αποτελέσουν τις πρώτες εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά τον Νοέμβριο του 2019.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση, η Sandra δήλωσε μέσω των λογαριασμών της στο Facebook και Instagram: «Ας ξεκαθαρίσουμε για τα τρολ: Ο Tom είχε τελειώσει με τις εμφανίσεις. Τον βασανίζω για πάνω από ένα χρόνο. Συμφώνησε τελικά. Εμείς μοιραστήκαμε αυτά τα νέα με τους φοβερούς μάνατζερ των Slayer και εκείνοι έκαναν τα υπόλοιπα! Οπότε ναι χωρίς τον Tom δεν θα είχε συμβεί… χωρίς εμένα να τον ζαλίζω, δε θα είχε συμβεί. Αλλά συνέχισε με το δράμα σου. Ωστόσο, θα απολαύσω αυτά τα λίγα show και είμαι ευγνώμων που αγαπά εμένα και τους οπαδούς αρκετά για να το κάνει αυτό.»

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ