ΑρχικήNewsShavalyoth, μια black metal μπάντα από την Ρόδο

Shavalyoth, μια black metal μπάντα από την Ρόδο

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2017 από τον Γαβριήλ χαστα (elder) και τον Μιχάλη Τσακίρη (archon Marchosias). Το πρώτο ντέμο κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο enter the Acherons gate και είχε στα φωνητικά τον Βασίλη (wraith),στα ντραμς τον Γιάννη (et internus) τον Μιχάλη στην κιθάρα και μπάσο και τον Γαβριήλ στην κιθάρα και τα πλήκτρα.

Η επόμενη κυκλοφορία ήταν ένα ep του 2019 ονομαζόμενο cult of the moon με  αυτήν την φορά στα φωνητικά,τα ντραμς,την κιθάρα και τα πλήκτρα τον Γαβριήλ και στην κιθάρα και μπάσο τον Μιχάλη.

Το 2020 κυκλοφορησαμε το πρώτο άλμπουμ με τίτλο Stygian winds of a dark age με το ίδιο ακριβώς line up μόνο που ανεβάσαμε πρόσφατα καινούργιο εξώφυλλο του δίσκου και ανέβηκε και το άλμπουμ και το EP σε κανάλι ανθρώπου που είναι μέσα στον χώρο τον Πάνο φραντζιο (deathseeker) ο τίτλος του καναλιού του .

Την μπάντα πλέον την διαχειρίζεται ο Μιχάλης και σε λίγους μήνες θα βγει το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο Μαρχωσιας αποκλειστικά με ελληνικό στίχο ( οι στίχοι όλοι είναι γραμμένοι από τον Μιχάλη εκτός του δεύτερου τραγουδιού του ντέμο).

Το άλμπουμ θα ηχογραφηθεί από τον Δημήτρη Σακκά ο οποίος θα παίζει και ντραμς και additional synths,ο Γαβριήλ έχει κάνει τα εισαγωγικά συνθς του πρώτου κομματιού και του τρίτου και στα φωνητικά προστέθηκε ο Γιώργος Χατζηιωαννίδης (sitri) γνωστός για τις δουλειές του με τους azzaya και forgotten.

Επιρροές μας είναι κυρίως η σκανδιναβική αλλά και ελληνική Μπλάκ μέταλ σκηνή και κυρίως μπάντες όπως οι dissection, immortal, drakon ho megas,winter eternal,.

Ακούστε το όλο το άλμπουμ Stygian Winds Οf Α Dark Age 

Instagram: https://www.instagram.com/p/CsZXBTxL4IX/

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ