ΑρχικήNewsSerj Tankian: Τι πιστεύει για τους Sleep Token και τα νεότερα metal...

Serj Tankian: Τι πιστεύει για τους Sleep Token και τα νεότερα metal συγκροτήματα

Ο σχολιάζει τη σύγχρονη metal σκηνή και αποκαλύπτει ποια νεότερα συγκροτήματα ακούει.

Ο Serj Tankian των μίλησε για τη σύγχρονη rock και metal σκηνή και για νεότερα συγκροτήματος όπως οι και οι Falling In Reverse.

Η rock και metal μουσική σκηνή αποτελούν ένα δυναμικό τοπίο που συνεχώς μεταμορφώνεται και εξελίσσεται.

Οι καλλιτέχνες δοκιμάζουν τα όρια της δημιουργικότητας, εξερευνώντας νέους ήχους, πειραματιζόμενοι με διαφορετικά μουσικά στυλ και αμφισβητώντας τις συμβατικές αντιλήψεις για το τι συνιστά rock και metal.

Ο Serj Tankian, ο εμβληματικός frontman των System Of A Down, έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στη heavy metal μουσική. Με τη χαρακτηριστική φωνή του, τους ευφυείς στίχους του και την αντισυμβατική προσέγγισή του στη μουσική, έχει γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και σεβαστές φιγούρες της σύγχρονης rock σκηνής.

Οι System Of A Down, με τον μοναδικό τους ήχο που συνδυάζει στοιχεία heavy metal, progressive rock, folk και αρμενικής παραδοσιακής μουσικής, έχουν δημιουργήσει ένα εκτενές και αφοσιωμένο κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η μουσική τους έχει επηρεάσει αμέτρητους καλλιτέχνες και έχει εμπνεύσει μία νέα γενιά μουσικών να αμφισβητήσουν τα καθιερωμένα και να εξερευνήσουν νέους μουσικούς ορίζοντες.

Η γνώμη του Serj Tankian για τα σύγχρονα rock και metal συγκροτήματα

Ο Serj Tankian εμφανίστηκε στο «The Jesea Lee Show» και για τη χρήση υποειδών μουσικής από τα μέσα ενημέρωσης για να κατηγοριοποιήσουν ευκολότερα τη ροκ και τη μέταλ μουσική, και συγκεκριμένα το nu-metal.

«Ήταν περίεργο για εμάς επειδή δεν νιώθαμε πραγματικά ότι ακουγόμασταν σαν… Θέλω να πω, υπάρχουν στοιχεία nu-metal που θα μπορούσα να διακρίνω στη μουσική μας…», είπε.

«Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καθόλου τέτοια στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι οι System ήταν τελείως διαφορετικοί από τα περισσότερα συγκροτήματα του Λος Άντζελες εκείνη την περίοδο», θυμήθηκε για την ταμπέλα του nu-metal που είχε κολληθεί στο συγκρότημα.

«Οι δημοσιογράφοι πρέπει να έχουν κατηγορίες στις οποίες μπορούν να ταξινομήσουν τα πράγματα, ώστε να μπορούν να γράψουν τα άρθρα τους με άνεση», ανέφερε.

«Λογικά βγάζει νόημα. Αλλά πιστεύω ότι πάντα ήμασταν μία ανωμαλία, όχι μόνο για τη σκηνή μας, αλλά και για τα ροκ συγκροτήματα γενικότερα», υποστήριξε.

Δεδομένου ότι Sleep Token είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα που πραγματικά γκρεμίζει τα όρια των ειδών στη heavy metal μουσική και είναι δύσκολο να ταξινομηθούν, ο Serj Tankian ρωτήθηκε αν έχει ακούσει τη μουσική τους.

Αν και δεν θυμόταν πολλά για τη μουσική τους, παραδέχτηκε ότι τους βρήκε ενδιαφέροντες και εξέφρασε την επιθυμία τους να τους ακούσει ξανά.

«Ναι, τους έχω ακούσει, δεν θυμάμαι πολλά για αυτούς, αλλά μου είναι κάπως οικεία η μουσική τους», σχολίασε ο τραγουδιστής των System Of A Down.

«Ξέρω ότι τους έχω ακούσει, κάποιος μου τους σύστησε, αλλά πρέπει να φρεσκάρω τη μνήμη μου. Δεν τους έχω ακούσει εδώ και καιρό», πρόσθεσε για τους Sleep Token, μία μπάντα που έχει κερδίσει την προσοχή με τον αινιγματικό ήχο και την αντισυμβατική προσέγγισή της στη μουσική.

Ο Serj Tankian πρόσθεσε ότι τον τελευταίο καιρό ακούει τους Polyphia και τους Falling In Reverse, δύο συγκροτήματα που έχουν κερδίσει την αναγνώριση για τον μοναδικό ήχο τους και την ικανότητά τους να συνδυάζουν διαφορετικά μουσικά στυλ, τα οποία χαρακτήρισε «πραγματικά ενδιαφέροντες».

«Ένας φίλος μου μού έχει συστήσει πολλά ενδιαφέροντα συγκροτήματα, όπως αυτά, και είμαι πραγματικά ευγνώμων», είπε.


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ