ΑρχικήNewsSepultura: Ο Greyson Nekrutman νέος drummer των Suicidal Tendencies

Sepultura: Ο Greyson Nekrutman νέος drummer των Suicidal Tendencies

Η είδηση ότι ο Eloy Casagrande, ντράμερ των , έφυγε από τη μπάντα για να επικεντρωθεί σε ένα νέο μουσικό εγχείρημα, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, ενώ έγειρε και διάφορα σχόλια.

Η επίσημη δήλωση της μπάντας από τη Βραζιλία ανέφερε ότι η αποχώρηση του Casagrande ήρθε ξαφνικά και χωρίς προηγούμενη ένδειξη. Λίγο μετά την ανακοίνωση αυτή, η μπάντα έσπευσε να ανακοινώσει τον Greyson Nekrutman, ντράμερ των Suicidal Tendencies, ως τον αντικαταστάτη του για την επικείμενη αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία τους.

Ο νέος drummer των Sepultura δήλωσε σχετικά:

Σήμερα εκφράζω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για την απίστευτη ευκαιρία να γίνω μέλος των θρυλικών SEPULTURA στην περιοδεία τους. Το γεγονός ότι θα συμβάλω στην κληρονομιά τους είναι ένα προνόμιο που με γεμίζει ενθουσιασμό και τιμή. Η ατρόμητη προσέγγιση της μπάντας στο να εξερευνά νέες κατευθύνσεις στη σφαίρα του metal είναι κάτι που ανέκαθεν θαύμαζα και που προσπαθούσα να μιμηθώ και στις δικές μου μουσικές δραστηριότητες. Ανυπομονώ να προσφέρω το πνεύμα και το πάθος μου, να βρεθώ μαζί με τους fans που έχουν στηρίξει τη μπάντα σε όλη τη διάρκεια της εξέλιξής της και να συμμετάσχω στην ηλεκτρισμένη εμπειρία που θα δημιουργήσουμε μαζί στη σκηνή. Θα γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια, θα κατακτήσουμε νέες σκηνές και θα εξαπολύσουμε δυνατή μουσική σε ολόκληρο τον κόσμο”.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ