ΑρχικήNewsRotting Christ: Το νέο άλμπουμ "Pro Xristou" στο Top 10 στα ευρωπαϊκά...

Rotting Christ: Το νέο άλμπουμ “Pro Xristou” στο Top 10 στα ευρωπαϊκά charts

Η ελληνική black metal μπάντα ξεχώρισε στα charts της Φινλανδίας, της Ελλάδας και της Αυστρίας.

Το νέο άλμπουμ των , “Pro Xristou”, κατέκτησε τις κορυφαίες δέκα θέσεις των charts στη Φινλανδία, την Ελλάδα και την Αυστρία.

Το 14ο studio άλμπουμ τους, κυκλοφορούμενο από τη διεθνή γαλλική εταιρεία Season of Mist, έχει εισέλθει δυναμικά στα μουσικά charts αρκετών ευρωπαϊκών χωρών.

Συγκεκριμένα, το “Pro Xristou” πέτυχε την 6η θέση στη Φινλανδία, την 7η στην Ελλάδα και την 9η στην Αυστρία, αφήνοντας πίσω τα άλμπουμ διάσημων καλλιτεχνών όπως η , η Dua Lipa και ο Travis Scott.

Επιπλέον, στην Γερμανία το άλμπουμ βρέθηκε στην 35η θέση και στην Ελβετία στην 15η. Οι Rotting Christ δημοσίευσαν τα επιτυχημένα αποτελέσματα στα social media, ευχαριστώντας τους οπαδούς τους για την αδιάλειπτη υποστήριξη.

Έχει δηλώσει ο σχετικά με το νέο άλμπουμ:

«Αυτό το άλμπουμ έρχεται πέντε χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία, “The Heretics”. Δεν μας πήρε ξανά τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για έναν δίσκο και οφείλεται καθαρά και μόνο στην πανδημία. Μου δόθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία να μη βγάλω δίσκο τότε και να γράψω πολλή μουσική, που τελικά βρέθηκε και στον προσωπικό δίσκο μου “Among The Fires Of Hell” και στους Rotting Christ.

Mετά από πολλή σκέψη αποφάσισα ότι θα είναι ένας δίσκος που έχει λίγο από όλα. Δηλαδή δεν θα προσπαθήσω να τετραγωνίσω τον κύκλο αυτή τη φορά, ούτε να ρισκάρω τόσο πολύ, διότι δεν μπορώ να το στηρίξω πια.

Μου λένε “παίξε κάτι γρήγορο να τους τρελάνεις”. Δεν μπορώ να είμαι πια ο evil τύπος που ήμουν στα 20. Μπορώ να γίνω, φυσικά, αλλά ήθελα να είμαι ειλικρινής. Οπότε έγραψα έναν δίσκο, ο οποίος θα ήθελα να πιστεύω ότι έχει καλά κομμάτια και θα σε κάνει να τον ακούσεις ολόκληρο.

Είναι μεγάλη επιτυχία να ακούσεις έναν δίσκο ολόκληρο και να περάσεις καλά. Βασισμένο σε όλες τις εποχές της μπάντας, με πολλή ποιότητα, δεν ξέρω αν είναι κάτι ανατρεπτικό ή οτιδήποτε άλλο, στιχουργικά μπορεί να ενοχλήσει και πάλι. Γιατί “Προ Χριστού”; Περπατάω συχνά σε αρχαιολογικούς χώρους και συνειδητοποιώ ότι πάντα υπάρχει μια εκκλησία χτισμένη εκεί.

Πάντα αναρωτιέμαι για τον λόγο… Γιατί θέλουν να θάψουν έναν πολιτισμό, όχι μόνο ελληνικό αλλά σε όλη την Ευρώπη, ο οποίος υπήρχε πριν. Μου έδωσε ένα καλό ερέθισμα να γράψω κάτι γι' αυτό»

finland rotting christ
Φινλανδία
rotting christ ellada
Ελλάδα
austria rotting christ
Αυστρία
rotting christs charts germany
Γερμανία
rotting christ pro xristou charts
Ελβετία

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ