ΑρχικήΣυναυλίεςRiver Party 2024: Οι Καλλιτέχνες και το Πρόγραμμα - Όλες οι πληροφορίες

River Party 2024: Οι Καλλιτέχνες και το Πρόγραμμα – Όλες οι πληροφορίες

Οι κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της Ελλάδας συγκεντρώνονται στο Νεστόριο για τρεις μαγευτικές βραδιές πλάι στο ποτάμι, στο πρωτοποριακό φεστιβάλ που πρώτο συνδύασε το κάμπινγκ με τη μουσική.

Φύση, ποτάμι, μουσική και 10,000 φίλοι συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό του River Party.

Περισσότερο από ένα απλό φεστιβάλ, το River Party αποτελεί την έναρξη ενός απόλυτου εναλλακτικού προορισμού για όσους ζουν το camping και τη μουσική ως τρόπο ζωής.

Φαντάσου το: τρεις ημέρες σε έναν επίγειο παράδεισο με όλες τις ανέσεις, themed bars, dj sets, yoga μέσα στη φύση, και το βράδυ ζωντανή μουσική και πάρτι έως το ξημέρωμα!


44 River Party Reboot

2-4 Αυγούστου 2024

Νεστόριο, Καστοριάς

Εισιτήρια διαθέσιμα ΕΔΩ.


Οι Καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το Φεστιβάλ:

river1 river2 river3

Προκράτηση θέση Πάρκινγκ

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να προκρατήσετε θέση Parking για το αυτοκίνητό σας ή μηχανή, που θα σας περιμένει εντός του χώρου του Φεστιβάλ για όλες τις μέρες.
Μπορείτε να εισέρχεστε και να αποχωρείτε του χώρου όσες φορές θέλετε.

Λόγω αυξημένης ζήτησης φέτος δεχόμαστε Τροχόσπιτα, λεωφορειάκια και mini van, λοιπά μεγάλα οχήματα και ΙΧ με σκηνές οροφής σε ειδικα διαμορφωμένο χώρο με ρεύμα εντός του φεστιβάλ, τα οποία μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο Οδηγός και όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν εισιτήρια και να έχουν πρώτα προμηθευτεί τα βραχιολάκια τους από την Πύλη για να τους επιτραπεί η Είσοδος στον χώρο.

Το πάρκινγκ είναι ακάλυπτο και σε ανοικτό χώρο. Υπάρχει στον χώρο security και προσωπικό, ωστόσο αφήνετε τα οχήματά σας με δική σας ευθύνη. Για τυχόν φθορές, κλοπές ή ζημίες η διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Προκράτηση θέσης Parking εδώ


Δήλωση Αντίσκηνου για το 44ο River Party

Το κάμπινγκ ανοίγει από την Πέμπτη 1 Αυγούστου μόνο για τους κατόχους πολυήμερων εισιτηρίων.

Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και για την σωστή οργάνωση και λειτουργία του κάμπινγκ, φέτος θα πρέπει να δηλώσετε το αντίσκηνό σας και να προμηθευτείτε το αντίστοιχο αυτοκόλλητο με ένα συμβολικό αντίτιμο μόλις 5 ευρώ ανά αντίσκηνο (και όχι άνα άτομο!). Κάθε αντίσκηνο θα πρέπει να έχει δηλωθεί πριν την άφιξή σας ώστε να εξασφαλίσετε μία θέση στο κάμπινγκ. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε παρέα το 44ο River Party, το καλύτερο River Party που έγινε ποτέ!

Δήλωση αντίσκηνου εδώ

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ