ΑρχικήNewsRelease Athens 2024: Τι ώρα βγαίνουν οι Pulp;

Release Athens 2024: Τι ώρα βγαίνουν οι Pulp;

Έφτασε η στιγμή για το εντυπωσιακό μουσικό γεγονός στην Πλατεία Νερού, με την παρουσία τριών θρυλικών καλλιτεχνών που έχουν καταξιωθεί στον χώρο της κιθαριστικής μουσικής, καθώς και μίας από τις πιο ανερχόμενες μπάντες του σύγχρονου post punk.

Τα co-headliners της βραδιάς είναι δύο καταξιωμένες μπάντες: οι Pulp, που επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από 13 χρόνια για μία από τις σημαντικότερες συναυλίες της χρονιάς, και οι The Smile, το πιο πρόσφατο μουσικό εγχείρημα του Thom Yorke μακριά από τους Radiohead, μαζί με τον συνεργάτη του στους τελευταίους, Jonny Greenwood, και τον Tom Skinner.

Παράλληλα, θα εμφανιστούν οι Ride, ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της δεκαετίας του ’90, και οι Tramhaus από την Ολλανδία, που θεωρούνται το επόμενο μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού post punk.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Doors open 18:00

18:15 / Tramhaus

19:10 / Ride

20:55 / The Smile

23:15 / Pulp

Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 75€

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 225€.

Εισιτήρια διαθέσιμα ΕΔΩ.

raf 2024 fourth day timetable

Σημαντική ενημέρωση: Πρόσβαση στην Πλατεία Νερού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω έργων, τα οποία αφορούν στην πεζοδρόμηση μέρους του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, συστήνεται να αποφύγετε τη διαδρομή προς την Πλατεία Νερού μέσω Π. Ιωάννου Αυγέρη (από την πλευρά δηλαδή της Μαρίνας Φλοίσβου).

Το ιδιωτικό parking, πλησίον της εισόδου του φεστιβάλ, θα λειτουργεί κανονικά για όσους επιθυμούν να σταθμεύσουν εκεί τα οχήματά τους.

Σε περίπτωση που μετακινείστε πεζοί, υπάρχει σύντομη παράκαμψη στο συγκεκριμένο αδιέξοδο (όπως αυτό απεικονίζεται στον παρακάτω χάρτη):

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ