ΑρχικήNewsRelease Athens: Επιστρέφει χρήματα εισιτηρίων μετά το απρόοπτο με τους Wu-Tang Clan

Release Athens: Επιστρέφει χρήματα εισιτηρίων μετά το απρόοπτο με τους Wu-Tang Clan

Το Release ανακοίνωσε σήμερα τη διαδικασία για την επιστροφή του αντιτίμου των εισιστηρίων:

«Φίλες & Φίλοι του Release Athens Festival,

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατόχους εισιτηρίων για την ημέρα εμφάνισης των Wu-tang Clan στις 27.7, ότι σε περίπτωση που δεν κάνατε χρήση του εισιτηρίου σας (Γενικής Εισόδου, VIP ή ΑΜΕΑ) μπορείτε τώρα να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων, ως εξής:

1. Για του κατόχους ημερήσιου εισιτηρίου στις 27.7, παρακαλείσθε να προωθήσετε το αίτημά σας με τίτλο «REFUND REQUEST» στο support@releaseathens.gr, επισυνάπτοντας το εισιτήριό σας προκειμένου να λάβετε επιστροφή της συνολικής του αξίας.

Τα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν αυτόματα στον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων, εφόσον η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε σε φυσικό σημείο θα χρειαστούμε το ΙΒΑΝ, το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού σας (που θα πρέπει να είναι το ίδιο όνομα με αυτό του κατόχου των εισιτηρίων) καθώς & την επωνυμία της τράπεζας σας.

2. Για του κατόχους διήμερου εισιτηρίου,

– Εάν διαθέτετε διήμερο εισιτήριο για τις 21.6 & 27.7 (Royksopp/Tash Sultana & Wu-Tang Clan) & δεν παρευρεθήκατε στη δεύτερη Φεστιβαλική ημέρα, δικαιούστε επιστροφή αξίας 25 ευρώ.

– Εάν είστε κάτοχοι διήμερου εισιτηρίου για τις 21.7 και 27.7 7 (The & Wu-Tang Clan) & δεν παρευρεθήκατε στη δεύτερη Φεστιβαλική ημέρα, δικαιούστε επιστροφή αξίας 40 ευρώ.

Για να λάβετε το αντίστοιχο refund, θα χρειαστεί να προωθήσετε το αίτημά σας με τίτλο «REFUND REQUEST» στο support@releaseathens.gr, επισυνάπτοντας το εισιτήριο για τα οποία αιτήστε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν αυτόματα στον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων, εφόσον η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε σε φυσικό σημείο θα χρειαστούμε το ΙΒΑΝ, το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού σας (που θα πρέπει να είναι το ίδιο όνομα με αυτό του κατόχου των εισιτηρίων) καθώς & την επωνυμία της τράπεζας σας.

Το email με το αίτημά σας αυτό, πρέπει να προωθηθεί μέχρι τις 31.8.2023, καθώς διαφορετικά δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του αντιτίμου, όπως αυτό έχει οριστεί ανά περίπτωση.

Προσοχή! Η διαδικασία επιστροφής, δεν μπορει να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά.

Αφού γίνει ο σχετικό έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας, οι επιστροφές θα δρομολογηθούν μετά τις πρώτες δέκα εργάσιμες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Με εκτίμηση, η ομάδα του Release Athens Festival»

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ