ΑρχικήNewsRammstein: Η ανακοίνωση της High Priority και όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με...

Rammstein: Η ανακοίνωση της High Priority και όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά εισιτηρίων

Η High Priority Promotions αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την αγορά εισιτηρίων για την επερχόμενη συναυλία των Rammstein. Η διάθεση εισιτηρίων ξεκινά για το κοινό ακριβώς στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, 9 Νοεμβρίου 2023. Επιπλέον, η εταιρεία έχει διαθέσει το πλάνο των θέσεων για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Athens Olympic Complex. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

📢Σήμερα στις 12:00 θα ξεκινήσει η γενική προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία των Rammstein στο Athens Olympic Complex την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
🎫Ο χάρτης δείχνει τις κατηγορίες εισιτήριων που μπορούν να αγοράσουν οι fans του συγκροτήματος.
⚠️Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι εξατομικευμένα δηλαδή θα πρέπει να γίνει καταχώρηση του πραγματικού ονόματος του κάθε fan για την αγορά τους.
🎫Η εξατομίκευση έχει ως στόχο την πρόληψη της πώλησης εισιτηρίων σε υπερβολική τιμή από διαφορά ανεπίσημα site διάθεσης εισιτήριων.(Viagogo κτλ) .
🎫Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήρια για άλλους θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία τους για να προβούν στην αγορά τους αλλιώς ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα κατά την είσοδο τους στο συναυλιακό χώρο σε περίπτωση που τα προσωπικά τους στοιχεία δεν ταιριάζουν.
⚠️Κάθε fan θα έχει τη δυνατότητα αγοράς έως και 6 εισιτηρίων για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
⚠️Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στον χώρο με τη συνοδεία ενηλίκου κι η αγορά εισιτηρίων τους θα γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.
👉Οι 15 έως 17 ετών που δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν αντίστοιχα με το τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster για την αγορά του εισιτηρίου τους.
👉Η αγορά των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα γίνει αποκλειστικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.
👉Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 21 1198 1535. (Ώρες Λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο)

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ