ΑρχικήNewsRammstein: «Κανένα στοιχείο» ότι ο Till Lindemann έκανε σεξουαλικές επιθέσεις

Rammstein: «Κανένα στοιχείο» ότι ο Till Lindemann έκανε σεξουαλικές επιθέσεις

Τερματίστηκε η εισαγγελική έρευνα που διεξαγόταν κατά του frontman των Rammstein, Τιλ Λίντεμαν μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του κρατιδίου του Βερολίνου, οι έρευνες για τη φερόμενη δράση του , οι οποίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο, «δεν απέδωσαν κανένα στοιχείο» και ως εκ τούτου οι αρχές δεν είναι σε θέση να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες.

«Ο γρήγορος τερματισμός της ερευνητικής διαδικασίας από την εισαγγελία του Βερολίνου δείχνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία πως ο πελάτης μας διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα», ανέφεραν οι δικηγόροι του Λίντεμαν.

Πώς ξεκίνησαν οι καταγγελίες;

H έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία θαυμάστριας του συγκροτήματος, της Σέλμπι Λιν, η οποία ισχυρίστηκε ότι θεωρεί πως τη νάρκωσαν, βάζοντας μία ουσία στο ποτό της, ώστε να μην αντισταθεί στη σεξουαλική επαφή με τον τραγουδιστή. Η ίδια υποστηρίζει ότι ξύπνησε το άλλο πρωί με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Τις επόμενες ημέρες και άλλες κοπέλες περιέγραψαν λίγο πολύ το ίδιο σενάριο. Όλες τους είχαν βρεθεί κοντά στη σκηνή και φέρονται να προσκλήθηκαν από τον Τιλ Λίντεμαν σε πάρτι στα παρασκήνια.

Ο 60χρονος frontman των  έχει αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του, με τους δικηγόρους του να κάνουν λόγο για «αναληθείς ισχυρισμούς».

Εκπρόσωπος του συγκροτήματος είχε αναφέρει ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών εγκλημάτων και παίρνει καταθέσεις από το προσωπικό και τα μέλη των Rammstein ως μέρος της έρευνας.

Με πληροφορίες από Guardian

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ