ΑρχικήNewsΠερίεργα πράγματα για τους Sleep Token: Διέγραψαν τα πάντα από τον λογαριασμό...

Περίεργα πράγματα για τους Sleep Token: Διέγραψαν τα πάντα από τον λογαριασμό τους στο Instagram

Οι Sleep Token αφαίρεσαν όλο το περιεχόμενο από τον λογαριασμό τους στο Instagram, αλλάζοντας το βιογραφικό τους σε “Nothing lasts forever”. Αν και το Facebook και η ιστοσελίδα της μπάντας παραμένουν ενεργά, οι ημερομηνίες της περιοδείας τους φαίνονται σε ισχύ. Αυτή η κίνηση προκαλεί περιέργεια για το μέλλον του συγκροτήματος, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία νέων μασκών από τους Sleep Token, που ίσως προμηνύει νέα μουσική, όπως έχουν κάνει άλλα συγκροτήματα όπως οι Ghost και οι Slipknot.

Παράλληλα, το Loudwire αναφέρει μια άλλη θεωρία, ότι η διαγραφή του περιεχομένου συνδέεται με την αποκάλυψη της ταυτότητας ενός από τα μέλη της μπάντας, συγκεκριμένα του μπασίστα γνωστού ως III, μέσω της δημοσίευσης του πιστοποιητικού γέννησής του και του λογαριασμού του στο Twitch στο διαδίκτυο. Ο ίδιος III διέγραψε επίσης τη σελίδα του στο Instagram.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε την ανάγκη σεβασμού στην ανωνυμία των ατόμων, ακόμη και όταν πρόκειται για διάσημες προσωπικότητες όπως τα μέλη των Sleep Token.


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ