ΑρχικήNewsOzzy Osbourne: Οι Motörhead «πρέπει οπωσδήποτε» να μπουν στο Rock & Roll...

Ozzy Osbourne: Οι Motörhead «πρέπει οπωσδήποτε» να μπουν στο Rock & Roll Hall of Fame

Ο Osbourne σχολιάζει τους καλλιτέχνες μαζί με τους οποίους μπαίνει φέτος στο Rock & Roll Hall of Fame, αλλά και αυτούς που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα.

Καθώς ο Ozzy Osbourne γιορτάζει τη δεύτερη εισαγωγή του στο Rock & Roll Hall of Fame, εκφράζει την υποστήριξη του σε ένα άλλο συγκρότημα που αγνοήθηκε για πολύ καιρό.

«Οι πρέπει οπωσδήποτε να μπουν (στο Hall of Fame). Αναμφισβήτητα, τους αξίζει μία θέση», δήλωσε στο Rolling Stone

Στη συνέχεια, ο Ozzy Osbourne επαίνεσε τον αείμνηστο frontman των Motörhead, τον .

«Κατά τη γνώμη μου, ο Lemmy Kilmister ήταν ο απόλυτος metal τύπος. Ζούσε για τα blues, τα ναρκωτικά και την μπύρα. Και ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος. Μου λείπει πολύ ο Lemmy», είπε.

«Αυτό που μου άρεσε στον Lemmy ήταν ότι δεν τον ένοιαζε ποιος ήσουν», συνέχισε.

«Αν του έκανες μία ερώτηση, θα σου έλεγε τι σκεφτόταν. Αν τον ρωτούσες για ένα τραγούδι, θα έλεγε: “Είναι για τα σκουπίδια”. Και θα σου το έλεγε. Και θα έλεγε: “Αν δεν σου αρέσει η απάντηση μου, τότε μην μου κάνεις την ερώτηση”», εξήγησε.

Οι Motörhead έχουν δικαίωμα να μπουν στο Rock & Roll Hall of Fame από το 2003. Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα έχει προταθεί μόνο μία φορά, το 2020, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Lemmy Kilmister.

Ο Ozzy Osbourne μοιράστηκε επίσης την άποψή τους για μερικούς ακόμα από τους καλλιτέχνες που θα ενταχθούν φέτος στο Rock & Roll Hall of Fame.

Ο πρώην frotman των δήλωσε ότι χάρηκε που είδε τους να επιλέγονται, τονίζοντας ότι «θα έπρεπε να είχαν μπει εδώ και χρόνια.»

Ωστόσο, δεν έκρυψε το γεγονός ότι δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος με τη σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος

«Οι Foreigner τώρα, δεν είναι οι Foreigner», τόνισε, καθώς το συγκρότημα αποτελείται σήμερα από μουσικούς που εντάχθηκαν στις τάξεις του τη δεκαετία του 2000. «Είναι σαν μία μπάντα διασκευών», υποστήριξε.

Ο Ozzy Osbourne δήλωσε επίσης ότι η Cher «θα έπρεπε να είχε μπει εδώ και χρόνια» στο Rock & Roll Hall of Fame, εξέφρασε την έγκρισή του για την είσοδο της Mary J. Blige και πρόσθεσε ότι η Mariah Carey, η οποία ήταν υποψήφια αλλά δεν επιλέχθηκε φέτος, άξιζε να μπει.

Ο Πρίγκιπας του Σκότους είχε αποκτήσει για πρώτη φορά το δικαίωμα να προταθεί για το Rock & Roll Hall of Fame ως σόλο καλλιτέχνης το 2006, την ίδια χρονιά που εντάχθηκε ως μέλος των Black Sabbath.

Αλλά ο Ozzy Osbourne έλαβε μόλις φέτος την πρώτη και μοναδική υποψηφιότητά του για το Hall of Fame.

Ο Ozzy Osbourne είναι τώρα ένας από τους 27 καλλιτέχνες που έχουν ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame τουλάχιστον δύο φορές, μπαίνοντας στην ίδια λίστα με τους , Lou Reed, Jimmy Page, David Crosby και τους ήρωές του, τους .

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ