ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Wiegedood για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο (2024)

Οι Wiegedood για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο (2024)

Wiegedood 

15 November 2024 

Temple 

Wiegedood – Black Mass Paranoia over Temple

Οι WIEGEDOOD έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Έχουν περάσει μόλις 2 χρόνια από την κυκλοφορία του There’s Always Blood at the End of the Road και ο τελευταίος δίσκος των Βέλγων θεωρείται ήδη ως μια από τις ιστορικές κυκλοφορίες της δεκαετίας που διανύουμε για το black metal. Η μουσική των Wiegedood είναι πηχτή σαν το σκοτάδι, με τον πελώριο ήχο τους να πνίγει οτιδήποτε φωτεινό υπάρχει κοντά τους. Έχοντας προηγηθεί το συναίσθημα της παγερής δυσαρμονίας των προηγούμενων δίσκων τους (De Doden Hebben Het Goed I, II και ΙΙΙ), το συγκρότημα βρίσκεται σε μια συνεχής ανοδική πορεία η οποία τερματίζει και την συνθετική τους αντίληψη.

Wiegedood

Η τριάδα σχηματίστηκε το 2014 από τους Levy Seynaeve (φωνητικά, κιθάρα), Gilles Demolder (κιθάρα) και Wim Coppers (τύμπανα) και ανδρώθηκαν μέσω της Church Of Ra κολεκτίβας, γνωστή για συγκροτήματα όπως Amenra και Oathbreaker, όπου ουσιαστικά έχουν προϋπάρξει ή ήδη ύπαρχουν σαν μέλη και οι ίδιοι οι Wiegedood.

Οι συναυλίες που δίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο (από το Hellfest και το Roadburn μέχρι την πιο μικρή σκηνή των ΗΠΑ) αποτελούν ήδη για χιλιάδες κόσμου, ένα μοναδικό βίωμα. Μια μπάντα που βρίσκεται στην κορυφή της δημιουργικότητας της, επισκέπτεται την χώρα μας για πρώτη φορά, ώστε να κρύψει το φως από την πόλη μας και να γεμίσει την σκηνή του Temple με πνιγηρό σκοτάδι.


Εισιτήρια διαθέσιμα ΕΔΩ.

*** Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 26€

*** Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.).

*** Οι μεταπωλητές χρεώνουν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

Online presale: more.com

Hard Copy Tickets :

Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)

Le Disque Noir Record Shop (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια)

Παραγωγή : Como Esta Events

Επικοινωνία : comoestaevents@gmail.com

wiegedood banner

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ