ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Ultha έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο (2024)

Οι Ultha έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο (2024)

Ten Out Of Ten Productions Proudly Presents

ULTHA live in Athens for the first time!

Special Guests :
Euphrosyne
Okwaho

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
An Club | 20:00


 

Οι Ultha έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η atmospheric black metal μπάντα από την Κολωνία, επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας για να προσφέρει ρίγη συγκίνησης. Παρέα στο σκοτάδι που θα απλωθεί στο An Club, θα τους κάνουν δύο από τα πιο ενεργά ελληνικά σχήματα των τελευταίων ετών, οι Euphrosyne και οι Okwaho.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ηλεκτρονική Προπώληση
General presale : 20 €
On spot : 23 €

Οι Ultha έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα2


Ultha

Το ιδιαίτερο στυλ των Γερμανών, με επιρροές από doom, post-punk και κινηματογραφική μουσική, τους έχει προσφέρει διεθνή αναγνώριση, συμβόλαιο με την Century Media, συμμετοχές σε κάποια από τα πιο σημαντικά festival της Ευρώπης (Roadburn, Brutal Assault, Party.San κτλ) ενώ ο τρίτος δίσκος τους, All That Has Never Been True (2022), αποθεώθηκε από το σύνολο των media που ασχολούνται με το black metal και όχι μόνο.

Euphrosyne

Οι Euphrosyne θεωρούνται από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας post black metal σκηνής, με τη πρόσφατη κυκλοφορία του EP “Κeres” να τους ανεβάζει στις περισσότερες ελληνικές σκηνές, δίπλα σε ονόματα όπως Σάκης Τόλης, Allochiria, Aetherian, Sylvaine κι άλλες αξιόλογες μπάντες της underground σκηνής.

Okwaho

Ως μέλη της σκηνής ήδη από το 2013, οι Okwaho με τον σκοτεινό blackened sludge ήχο τους, έχουν την εμπειρία να ζεστάνουν το σανίδι του An Club, το οποίο έχουν πατήσει πολλές φορές, με την τελευταία επίσκεψη τους, στην μεγαλειώδη επιστροφή των Sun of Nothing, να είναι τουλάχιστον καταιγιστική.

Οι Ultha έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ