ΑρχικήNewsΟι τραγουδιστές που θαυμάζει ο Bruce Dickinson

Οι τραγουδιστές που θαυμάζει ο Bruce Dickinson

Ο θεωρείται ως ένας απ' τους σημαντικότερους ερμηνευτές της ροκ μουσικής.

Ο 65χρονος Βρετανός καλλιτέχνης λίγο πριν την κυκλοφορία του προσωπικού δίσκου του “The Mandrake Project” παραχώρησε συνέντευξη στο Songfacts και τον Greg Prato.

Εκεί μεταξύ άλλων ο Bruce Dickinson ερωτήθηκε και απάντησε σχετικά με το ποιους τραγουδιστές θαυμάζει.

Αρχικά αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Chris Cornell, χαρακτηρίζοντας την φωνή του μία από τις καλύτερες, ανεξαρτήτως γενιάς. Επίσης στάθηκε και στον επίσης αλησμόνητο Andre Matos των .

Ξεχωρίζοντας την ερμηνεία του Cornell στο “You Know My Name” από το “Casino Royale” του 2006, ο Bruce Dickinson την συνέκρινε με ένα άλλο Bond Theme, το “Thunderball” του Tom Jones, δηλώνοντας για τον τελευταίο: «Φανταστείτε αυτή τη φωνή να τραγουδά metal ή rock».

Ο frontman των υπογράμμισε τις αρετές του ενώ μίλησε και για τον Ronnie James και την κρυστάλλινη ερμηνεία του “Love Is All”, από το “The Butterfly Ball And The Grasshopper's Feast” του 1974.

Τέλος, απ' τα «δικά» του, επέλεξε το “Aces High” ως το πιο απαιτητικό κομμάτι, ειδικά όσον αφορά την ζωντανή ερμηνεία του, τονίζοντας ότι ήταν εξίσου απαιτητική διαδικασία η ερμηνεία του ακόμη και όταν ήταν 26 ετών.

Περιμένουμε τον Bruce Dickinson στην Πλατεία Νερού και το Release Athens Festival, την ημέρα των και των .

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ