ΑρχικήΣυναυλίεςΟι The O’Reillys and the Paddyhats έρχονται στην Ελλάδα για τρεις μοναδικές συναυλίες

Οι The O’Reillys and the Paddyhats έρχονται στην Ελλάδα για τρεις μοναδικές συναυλίες

Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές του Los Almiros δεν ετοιμάζουν πλέον φεστιβάλ, η μουσική δραστηριότητα συνεχίζεται σε πιο μικρές σκηνές. Οι O’Reillys and the Paddyhats είναι η πρώτη μπάντα που θα εμφανιστεί σε αυτό το πλαίσιο.

Η μπάντα θα περιοδεύσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, με μια διακοπή την Πέμπτη. Σε κάθε συναυλία τους θα υπάρχει ελληνική υποστήριξη. Έχουμε λιγότερο από έναν μήνα μέχρι τις εμφανίσεις τους, οπότε δείτε τις πληροφορίες παρακάτω για λεπτομέρειες.


Οι The O’Reillys and the Paddyhats έρχονται στην Ελλάδα για τρεις μοναδικές συναυλίες.

Γνωστοί για τις ηλεκτρισμένες και δυναμικές τους εμφανίσεις με τον μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής ιρλανδικής μουσικής και rock οι Γερμανοί υπόσχονται μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Με ένα όλο και διευρυνόμενο fan base, περισσότερες από 130 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 50 εκατομμύρια streams και τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στα charts, το συγκρότημα διαδίδει σε όλο τον κόσμο την αγάπη του για την ιρλανδική μουσική από το 2011.

Η μπάντα έχει γίνει συνώνυμο των υψηλής ενέργειας ζωντανών εμφανίσεων και μιας προσέγγισης στη μουσική που αντιστέκεται στην ταξινόμηση και παραβιάζει τα όρια των μουσικών ειδών.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά από foot-stomping, high-energy Celtic rock, καθώς οι O’Reillys and the Paddyhats καταλαμβάνουν τη σκηνή του Circus στην Λάρισα στις 7 Φεβρουαρίου, του Βlock 33 στην Θεσσαλονικη, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και του Arch στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Ενέργεια που κόβει την ανάσα και παραδοσιακή folk, τυλιγμένη σε ένα σύγχρονο punk ένδυμα, οδηγούν σε μια μοναδική συμβίωση, η οποία μεταφέρεται στο κοινό από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο.


Λάρισα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου,  Circus Entertainment Hub

Μαζί με: Jackal & The Yellow Mary
Early bird: 18€
Presale 20€
Ταμείο: 23€
Εισιτήρια ΕΔΩ


Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, Block 33

μαζί με: Frank Panx με Σαλταδόρους και Jackal & The Yellow Mary

Early bird: 18€
Presale 20€
Ταμείο: 23€

Εισιτήρια ΕΔΩ


Αθήνα

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, Arch Club-Live

μαζί με: Frank Panx με Σαλταδόρους και Jackal & The Yellow Mary

Early bird: 18€
Presale 20€

Ταμείο: 23€
Εισιτήρια ΕΔΩ

OReillys and the Paddyhats

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ