ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Stones Jesus τον Απρίλιο στην Αθήνα για μια συναυλία

Οι Stones Jesus τον Απρίλιο στην Αθήνα για μια συναυλία

Made Of Stone Productions περήφανα παρουσιάζει:

STONED JESUS [UKR]

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 | Kyttaro Live, Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 | Ώρα έναρξης στις 21:00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
— Περιορισμένη Προπώληση : 18€
— Προπώληση : 20€
— Ταμείο : 23€


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
— more.com (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)
— Metal Era (Αθήνα)

stoned jesusΚάποιες επέτειοι έχουν νοσταλγικό χαρακτήρα, κάποιες είναι μια απελπισμένη προσπάθεια επαναπροσδιορισμού και κάποιες άλλες έχουν πραγματική σημασία. Οι Πολωνοί Stoned Jesus περνάνε τη 15η χρονιά σαν μπάντα και εκεί που διαφέρουν από πολλούς της γενιάς τους είναι στο ότι συνεχίζουν να κοιτάνε μπροστά.

Με ιδιαίτερη χαρά, η Made of Stone Productions διοργανώνει μια σειρά εμφανίσεων για το ιστορικό πλέον σχήμα, όχι για να γιορτάσουν τα χρόνια που πέρασαν και τους ανέδειξαν ως ένα από τους πυλώνες του ευρωπαϊκού psychedelic heavy rock, αλλά για να σηματοδοτήσουν αυτή τη στιγμή και όλα όσα ξεκινάνε.

Απευθυνόμενοι λοιπόν στο αγαπημένο τους ελληνικό κοινό, με το οποίο έχουν χτίσει μια σχέση πάθους από την πρώτη στιγμή, οι Stoned Jesus θα βρεθούν από τις 12 έως και τις 14 Απριλίου διαδοχικά σε Θεσσαλονίκη (Mylos Club), Πάτρα (Frida Live Stage) και Αθήνα (Kyttaro Live) για ένα 3μερο εορτασμού και υψηλών ντεσιμπέλ, από μια μπάντα στη δημιουργική της ακμή, να γιορτάζει το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ