ΑρχικήNewsΟι Slayer επιστρέφουν στην ενεργό δράση με συναυλίες!

Οι Slayer επιστρέφουν στην ενεργό δράση με συναυλίες!

Μετά από τέσσερα χρόνια και βάλε απουσίας από τη σκηνή, οι ανακοίνωσαν την επανεμφάνισή τους στο μουσικό στερέωμα.

Η είδηση αυτή μεταφέρθηκε μέσω ενός βίντεο 37 δευτερολέπτων με τίτλο “It gets you when you least expect it”, περιλαμβάνοντας την εισαγωγή του κομματιού “Payback” από το άλμπουμ “God Hates Us All” του 2001, καθώς και στιγμιότυπα από παλαιότερες συναυλίες τους.

Αρχικά, οι Slayer θα κάνουν μια ζωντανή εμφάνιση στο Riot Fest, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο. Εν συνεχεία, στις 27 Σεπτεμβρίου, θα παίξουν στο Louisville του Κεντάκυ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Louder Than Life.

Πρόσφατα, ο αποκάλυψε την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το single “Idle Hands”.

Το διάσημο thrash metal συγκρότημα είχε αποχαιρετίσει τους Έλληνες θαυμαστές τους τον Ιούλιο του 2019 με μια αξέχαστη εμφάνιση στο φεστιβάλ AthensRocks.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα 90 λεπτά όταν είμαστε στη σκηνή και παίζουμε ζωντανά, μοιραζόμενοι αυτή την έντονη ενέργεια με τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Araya, «και για να είμαι ειλικρινής, μας έχει λείψει αυτό».  Ο King πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει να παίζω ζωντανά; Απολύτως. Οι Slayer σημαίνουν πολλά για τους οπαδούς μας, σημαίνουν πολλά για εμάς. Θα έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που τους είδαμε».

ποστερ

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ