ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Paradise Lost σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023

Οι Paradise Lost σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023

Οι Paradise Lost θα βρεθούν ξανά στην Ελλάδα για δυο συναυλίες, το Δεκέμβριο του 2023.

Ούτε ένα εξάμηνο μετά την εμφάνισή τους στην Κρήτη λοιπόν, οι Βρετανοί θα έρθουν πάλι στη χώρα μας, αυτήν τη φορά στα πλαίσια της ‘Embers of Europe’ περιοδείας τους, αφιερωμένης στο ‘Icon’. Εις διπλούν, κάθως σύμφωνα θα παίξουν και στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και στο Fuzz στην Αθήνα.

και 10 Δεκεμβρίου 2023 αντίστοιχα οι ημερομηνίες, με τους On Thorns I Lay να είναι το opening act στις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ακολουθούν οι πληροφορίες για τα εισιτήρια και δελτίο τύπου!


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Αθήνα

Early bird: 34 €

(Δεν περιλαμβάνει το επιπλέον 10% κόστος έκδοσης)

Θεσσαλονίκη

Early bird: 32 €

(Δεν περιλαμβάνει το επιπλέον 10% κόστος έκδοσης)

Paradise Lost live in Athens Thessaloniki 2023

Ακολουθεί δελτίο τύπου

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 | Principal Club
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 | Fuzz Club

Το μνημειώδες Icon κλείνει τα 30

Οι Paradise Lost, πιο δυνατοί από ποτέ, έρχονται για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Embers of Europe» για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια του Icon.

Paradise Lost + Icon. Λέξεις συνυφασμένες με την ίσως κορυφαία εκπροσώπηση της αγγλικής metal σκηνής των 90’s.

Από την εισαγωγή του έπους, ‘Embers Fire’, μέχρι και το κλείσιμο του άλμπουμ με το ορχηστρικό ‘Deus Misereatur’, το ‘Icon’ έχει την αύρα ενός κλασικού δίσκου, από την πρώτη ακρόαση. Στιγμές σαν το ‘Remembrance’, το ‘Dying Freedom’, το ‘Widow’ ή το ‘Shallow Seasons’ απλά χρησιμεύουν ως επιχειρήματα που δικαιολογούν γιατί οι Paradise Lost είναι μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες για το ιδίωμα του gothic metal.

Όχι άλλα λόγια. Ήρθε η ώρα για 2 metal βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Έτοιμοι να πιάσουμε θέση «μάχης» το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Principal Club και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στo Fuzz Club για τους Paradise Lost.

Paradise Lost

Η παρέα από το Halifax της M. Bρετανίας ξαφνιάζει, ρισκάρει και πειραματίζεται ορίζοντας νέες τάσεις και ιδιώματα στον extreme μουσικό ήχο τα τελευταία 35 χρόνια.

Ατμοσφαιρικοί και οργιώδεις από τη θρυλική πλέον Αγία Τριάδα ‘Gothic’ – ‘Icon’ – ‘Draconian Times’, τις ηλεκτρονικές gothic δημιουργίες ‘One Second’ και ‘Ηost’ έως το άγριο και ογκώδες ‘Οbsidian” οι δίσκοι των Paradise Lost χαιρετίστηκαν από κριτικούς σαν αριστουργήματα ενώ η σχέση τους με το κοινό ενισχύεται μετά από κάθε τους εμφάνιση.

Η σύνθεσή τους έχει παραμείνει αξιοσημείωτα ανθεκτική για μια τόσο μακρόβια μπάντα. Αποτελείται από τον τραγουδιστή Nick Holmes, τους κιθαρίστες Greg Mackintosh και Aaron Aedy, τον μπασίστα Steve Edmondson και τον Guido Zima, την νέα άφιξη, στα ντραμς.

Είναι εντυπωσιακό ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσες κυκλοφορίες οι Paradise Lost βρίσκουν τον τρόπο να μπολιάζουν τη μουσική τους με φρέσκα στοιχεία και να μας δίνουν τόσο σημαντικά τραγούδια.

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ