ΑρχικήNewsΟι Offspring ολοκλήρωσαν το νέο άλμπουμ

Οι Offspring ολοκλήρωσαν το νέο άλμπουμ

Μόλις ένας μήνας απέμεινε μέχρι την έναρξη του Release Athens, στο οποίο οι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από δεκαέξι χρόνια. Λίγο πριν το ξεκίνημα της περιοδείας τους, το συγκρότημα ολοκλήρωσε το νέο του άλμπουμ αρκετά γρηγορότερα απ' ό,τι συνήθως, καθώς έχουν περάσει μόνο τρία χρόνια από το “Let The Bad Times Roll”.

“Είναι έτοιμο, μόλις τελείωσε και το master. Ήμασταν όλοι μαζί στο λεωφορείο και ακούγαμε το τελικό αποτέλεσμα του νέου δίσκου. Είναι έτοιμος,” δήλωσε ο Noodles σε πρόσφατη συνέντευξη, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στις λεπτομέρειες διάθεσης του δίσκου.

Πλέον, είναι προσδοκώμενο ότι το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024, τριάντα χρόνια μετά το εμβληματικό “Smash”, του οποίου η επέτειος εορτάστηκε πρόσφατα.

Αυτή θα είναι η 11η δουλειά τους και η ταχύτερη σε χρόνο κυκλοφορίας από την εποχή του “Conspiracy of One” το 2000, το οποίο ακολούθησε μόλις δύο χρόνια μετά το “Americana”. Αναφέρεται επίσης ότι από το “Days Gone By” του 2012, πέρασαν εννέα χρόνια μέχρι την επόμενη κυκλοφορία τους.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ