ΑρχικήNewsΟι Nightwish ολοκλήρωσαν την μίξη και το mastering του νέου τους album

Οι Nightwish ολοκλήρωσαν την μίξη και το mastering του νέου τους album

Οι ολοκλήρωσαν πρόσφατα την επεξεργασία και το τελικό στάδιο επεξεργασίας του δέκατου δίσκου τους, που αναμένεται να βγει στα τέλη του 2024. Μέσα από μια δημοσίευση στα social media της μπάντας, δόθηκε στη δημοσιότητα μια εικόνα του Tuomas Holopainen με τους Tero Kinnunen, Mikko Karmila και Mika Jussila, συνοδευόμενη από το μήνυμα: «Ολοκληρώσαμε τη μίξη και το mastering του 10ου album μας. Σας ευχαριστούμε Tero, Mikko & Mika για περισσότερα από 25 χρόνια κοινών περιπετειών, μουσικής και φιλίας. Τα καταφέραμε και πάλι!»

Ο ντράμερ των Nightwish, Kai Hahto, σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για τον διάδοχο του “Human. :II: Nature.“ λέγοντας ότι «Δεν θα είναι το ίδιο με το “Human. :II: Nature.”, ας πούμε ότι επιστρέφουμε σε πιο βαριά, πιο heavy πράγματα στο νέο άλμπουμ. Παρότι κάνουμε μία επιστροφή, θα υπάρχουν πολλοί, και πάλι, νέοι άνεμοι να φυσούν. Φυσικά, είναι ακόμα Nightwish, και ναι, επαναφέραμε τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα. Θα είναι συναρπαστικό. Και αρκετά απαιτητική μουσική για να παίξουμε επίσης».

Συνεχίζοντας, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς αισθάνεται που δεν θα παίζει ζωντανά τα νέα κομμάτια στο άμεσο μέλλον λόγω της παύσης των περιοδειών του συγκροτήματος, ο Kai απάντησε: «Όχι, όχι, όχι. Εντελώς το αντίθετο. Θα μου άρεσε πολύ να πάω και να τα παίξω ζωντανά. Αλλά θα έρθει η στιγμή που θα επιστρέψουμε, φορτίζοντας πρώτα τις μπαταρίες. Φυσικά, είναι ωραίο να βρίσκομαι στο σπίτι με τα παιδιά, τη γυναίκα και τα σκυλιά, αλλά και πάλι, πάντα ήμουν μουσικός, οπότε μου αρέσει επίσης να παίζω για τον κόσμο. Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να το βαρεθώ ποτέ μου. Έτσι, έχω πολλά πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.»

Τέλος, τον Απρίλιο του 2023, οι Nightwish ανακοίνωσαν ότι δεν θα πραγματοποιήσουν ζωντανές εμφανίσεις στο κοντινό μέλλον και δεν θα προχωρήσουν σε περιοδεία για την προώθηση του επόμενου άλμπουμ τους. Η ανακοίνωση αυτή ήταν: «Καθώς το “Human :ll: Nature – World Tour” πλησιάζει στο τέλος του, νιώθουμε ότι τώρα είναι η ώρα να ενημερώσουμε για τα μελλοντικά μας σχέδιά. Μετά τις προγραμματισμένες συναυλίες για τον Ιούνιο του 2023 θα “κρεμάσουμε τα σπιρούνια μας” για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με τις ζωντανές εμφανίσεις μας και δεν περιοδεύσουμε για το επόμενο άλμπουμ.

Οι λόγοι για αυτή την απόφαση είναι προσωπικοί, αλλά όπως συμφωνούμε όλοι, είναι κρίσιμοι για την ευημερία και το μέλλον του συγκροτήματος. Να είστε βέβαιοι ότι συνεχίζουμε να αγαπάμε τη συνεργασία μας, και αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της Floor ή με τα άλλα προσωπικά μας έργα.

Παρ' όλα αυτά,ένας νέος δίσκος με 12 κομμάτια θα κυκλοφορήσει το 2024, συνοδευόμενος από 3 μουσικά βίντεο! Ως συγκρότημα, δυσκολευόμαστε να βρούμε τις λέξεις για να περιγράψουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτή την επερχόμενη μουσική περιπέτεια».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ