ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Midnight τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη στο Eightball

Οι Midnight τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη στο Eightball

MIDNIGHT Live στη Θεσσαλονίκη 

Black n roll over Thessaloniki 

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 // 8ball // Θεσσαλονίκη 


Και στην Αθήνα στις 30 Απριλίου

Ετοιμαστείτε για μια νύχτα ανόθευτου ηχητικού χάους, καθώς οι Midnight και η αδυσώπητη δύναμη πίσω από το black ‘n’ roll τους, έρχονται μανιασμένοι στην σκηνή του 8ball με μόνο στόχο την απόλυτη ισοπέδωση. 

Σχηματισμένοι από τον Athenar το 2003, οι Midnight δεν είναι απλώς άλλο ένα συγκρότημα. Η μουσική τους είναι ένα ακατέργαστο μείγμα σκοτεινού heavy metal και punk, εμποτισμένο με την ουσία του black metal, δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα ασταμάτητης παράνοιας. Με το ξεχωριστό στυλ τους που αποτίει φόρο τιμής σε κλασικά συγκροτήματα όπως Venom, Motorhead, Inepsy κτλ., χαράσσουν ένα δικό τους μονοπάτι χωρίς να χάνουν την ταυτότητά τους. Με τα χρόνια, το συγκρότημα έχει εξαπολύσει ένα μπαράζ από άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία, όπως τα “Satanic Royalty”, “No Mercy for Mayhem” και “Sweet Death and Ecstasy”. Η έκσταση της μουσικής τους όμως τους είχε εδραιώσει στον χάρτη του underground από τις demo κυκλοφορίες τους. Κάθε άλμπουμ είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής τους στη διατήρηση της ουσίας των ιδανικών που εκπροσωπούν. Κοφτερά riffs συνουσιάζονται με θανατηφόρα τύμπανα κάτω από το φως της νύχτας, έτοιμα να κυριεύσουν κάθε stage που θα βρεθεί στο διάβα τους.

Στις 1 Μαΐου,  θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μια από τις αιχμηρές εμφανίσεις των Midnight, μια βραδιά γεμάτη παροξυσμική αταξία και ανελέητη ηχητική δυσωδία. Prepare for a night of pure sonic mayhem.


*** Τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ στην προπώληση ( early bird ) και 28

*** Στο ταμείο κοστίζουν 30€.

*** Εισιτήρια προπωλούνται μέσω

1. Classic bar Διώροφον στη Καλαμαριά

2. Nephilim

3. Alone

4. Dizzydolls στα λαδαδικα

Ηλεκτρονικά μέσω https://cometogether.live 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ