ΑρχικήNewsΟι Megadeth στο Release Athens 2024 σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους!

Οι Megadeth στο Release Athens 2024 σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους!

Update 6/12 11:15 πμ

UPDATE: Από τη στιγμή της ανάρτησης και μετά, η μπάντα έχει αφαιρέσει την ημερομηνία από την ιστοσελίδα της, καθώς και άλλες ημερομηνίες που είχε αναρτήσει.


Η επίσημη ιστοσελίδα των ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το γνωστό μουσικό συγκρότημα θα δώσει συναυλία στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, στις 14 Ιουνίου 2024. Αυτή η είδηση έχει προκαλέσει συζητήσεις για την πιθανότητα του συγκροτήματος να συμμετέχει στο φεστιβάλ , όμως ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τους διοργανωτές.

megadeth

Παρότι στην ιστοσελίδα των Megadeth αναφέρεται η εμφάνισή τους στην Αθήνα, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες ή πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων, όπως έχει γίνει για άλλες προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Επιπλέον, οι διοργανωτές του Release Athens Festival, που πιθανόν να είναι οι υπεύθυνοι για την εκδήλωση, δεν έχουν κάνει καμία δήλωση σχετικά με την συναυλία ή τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Έτσι, μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, η συναυλία των Megadeth στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνεται, και οι φαν της μουσικής αναμένουν με αγωνία περαιτέρω ενημερώσεις, ελπίζοντας να δουν τον και το συγκρότημά του από κοντά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Megadeth live printscreen

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ