ΑρχικήNewsΟι Megadeth είχαν προσεγγίσει τον Gus G. για πιθανή συνεργασία

Οι Megadeth είχαν προσεγγίσει τον Gus G. για πιθανή συνεργασία

Στη διάρκεια συνέντευξης στο The Chuck Shute Podcast, ο Gus G. αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει προσεγγιστεί από επιφανείς μπάντες όπως οι και οι για πιθανές συνεργασίες.

Ενώ ήταν ήδη μέλος της μπάντας του Osbourne από το 2015, έλαβε μια πρόταση από τους Megadeth. Αν και ήταν θαυμαστής τους, δεν ήταν σε θέση να αφήσει τη θέση του με τον Ozzy Osbourne για αυτούς. Δύο εβδομάδες αργότερα, ο και η μπάντα του ανακοίνωσαν την προσθήκη του Kiko Loureiro.

Ο Gus G. είπε:

«Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι πραγματικά φτιαγμένος για hired-gun τύπος. Υποθέτω ότι μου αρέσει να έχω εγώ τον έλεγχο. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι που κάνουν αυτά τα πράγματα. Θέλω να πω, το να κάνεις τα δικά σου εμπεριέχει φυσικά πολλούς κινδύνους – οικονομικά – γιατί δεν ξέρεις αν θα πάνε καλά τα πράγματα.

Πρέπει να οργανώσεις περιοδείες και πρέπει να επενδύσεις το δικό σου κεφάλαιο για να κάνεις πράγματα και να προχωρήσεις. Και δεν ξέρεις αν θα πετύχει, αν θα αρέσει στον κόσμο. Είναι λοιπόν πολύ ανταγωνιστικά τα πράγματα εκεί έξω, ειδικά στις μέρες μας. Φυσικά, όταν είναι hired-gun σε ένα συγκρότημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα από αυτά. Αλλά είσαι όμως και και αναλώσιμος.»

Ταυτόχρονα, οι είναι κοντά στην κυκλοφορία τουδέκατου δίσκου τους, με τίτλο “Stand United”, από τον οποίο έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα singles “Destiny Is Calling”, “Salvation Day”, “Come Undone” και “Fallen Angel”.

Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το Rocking.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ