ΑρχικήNewsΟι Masters Of Reality επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια, νέο single με...

Οι Masters Of Reality επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια, νέο single με τίτλο “Sugar”

Οι επικοί Masters of Reality κάνουν την επιστροφή τους στη μουσική σκηνή μετά από δεκαπέντε χρόνια με το καινούριο τους single, “Sugar”, κυκλοφορία της Mascot Records, το lyric video του οποίου μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το “Sugar” σε μαγεύει με την οδυνηρή και ευάλωτη ατμόσφαιρά του, ξεκινώντας από μια εντυπωσιακή μελωδία και εξελίσσεται σε μια επιβλητική, ενορχηστρωμένη έκρηξη συναισθημάτων, με την αιθέρια και ψυχής γεμάτη φωνή του Goss να επιπλέει πάνω από αυτή. “Sugar” υπάρχει από το 2006, αλλά έχει υποστεί πολλές μεταμορφώσεις και επαναλήψεις μέχρι που ο Goss τοποθέτησε ένα ρεφρέν που κυκλοφορούσε στο μυαλό του από το 1995», ανακοίνωσε το δελτίο τύπου.

«Καθώς αναπτυσσόταν, το “Sugar” αποκάλυψε μια επιθυμία να εκφραστεί λιγότερο εσωστρεφώς και πιο άμεσα σε προσωπικό επίπεδο», δηλώνει ο Goss.

«Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη, συναισθηματικά έντονη ιστορία παρά για μια απλή καταγραφή των παγκόσμιων προβλημάτων. Οι στίχοι αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειες των γυναικών να εντοπίσουν τη θέση τους στο χάος, μακριά από τους κοινωνικούς ρόλους που τους επιβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις δημογραφικές στρατηγικές. Παρουσιάζει μια πραγματική εικόνα των αληθινών ανθρώπινων συναισθημάτων και της σημασίας τους», προσθέτει.

Την παραγωγή του “Sugar” υπογράφουν ο Goss και ο Alain Johannes, με τη συμμετοχή του ντράμερ John Leamy και του μπασίστα Paul Powell.

«Μετά από μια μακρά απουσία δεκαπέντε ετών, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μπάντα είναι έτοιμη να κάνει την επανεμφάνισή της στον μουσικό κόσμο», λέει Goss. «Όταν ο κόσμος είναι πραγματικά έτοιμος για αυθεντική μουσική που παίζεται με καρδιά, αντί για auto tune και υπερβολικά τεχνητή παραγωγή, τότε θα εκτιμήσει αυτό που προσφέρουμε. Έχω περιμένει πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός τώρα, και το “Sugar” είναι το πιο προσωπικό κομμάτι που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ».


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ