ΑρχικήΣυναυλίεςΟι James επιστρέφουν στην Ελλάδα για δυο συναυλίες!

Οι James επιστρέφουν στην Ελλάδα για δυο συναυλίες!

Οι James θα δώσουν δυο συναυλίες στην Ελλάδα!

Θα εμφανιστούν στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και στις 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα.

Η προπώληση εισιτηρίων για τα μέλη του fan club αρχίζει σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 12:00 μέσω ενημερωτικού email. Για το κοινό, η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12:00, διαθέσιμη μέσω του ticketmaster.gr.


Οι James έρχονται ξανά στη χώρα μας επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα, οι James θα συναντηθούν και πάλι με τους χιλιάδες Έλληνες fans που ανυπομονούν για δύο ακόμη ιστορικές συναυλίες του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος, ειδικά μετά την περσινή μαγευτική sold out εμφάνισή τους στο Ηρώδειο.

Οι James έχουν αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους. Από τις πρώτες τους εμφανίσεις στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έως και σήμερα, οι James έχουν αναδειχθεί ως ένα από τα πιο εμπορικά και καλλιτεχνικά επιτυχημένα γκρουπ των τελευταίων 40 χρόνων.

Ξεκινώντας από το Μάντσεστερ στις αρχές της δεκαετίας του 1980 οι James αναδείχθηκαν στους προπάτορες της indie/ alternative ροκ σκηνής σε όλο τον κόσμο, στρέφοντας τα βλέμμα κοινού και μουσικοκριτικών πάνω τους χάρη στο αδιαπραγμάτευτο ταλέντο τους και τα all time classic hits τους που διαδέχονταν το ένα το άλλο. ‘Sit Down’, ‘Laid’, ‘She’s a Star’, ‘Sometimes’, ‘Senorita’, ‘Getting away with it (All Messed Up)’ είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια που καθιέρωσαν τους James ως ροκ superstars αφού έγιναν ύμνοι για γενιές και γενιές οπαδών τους.

Συνολικά, η καριέρα των James αποτελεί ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κεφάλαια στη βρετανική μουσική ιστορία. Με τη συνεχή τους εξέλιξη και τη δέσμευσή τους στην τέχνη, τη στιχουργική ευφυΐα και μουσική τους ποικιλομορφία συνεχίζουν να εμπνέουν και να κερδίζουν τις καρδιές των οπαδών τους παγκοσμίως.

H προπώληση για το fan club του συγκροτήματος ξεκινά σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου στις 12:00, μέσω ενημερωτικού email που θα λάβουν τα μέλη. Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12:00 από την www.ticketmaster.gr

James live in Athens Thessaloniki 2024

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ