ΑρχικήNewsΟι Iron Maiden συναντούν τα Comics: Εορταστικό Graphic Novel για τα 40...

Οι Iron Maiden συναντούν τα Comics: Εορταστικό Graphic Novel για τα 40 Χρόνια του ‘Piece of Mind’

Οι σε συνεργασία με τη Z2 Comics αποκάλυψαν ένα εικονογραφημένο μυθιστόρημα εμπνευσμένο από το διάσημο άλμπουμ τους “Piece of Mind”, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου. Το έργο αποτελεί εορτασμό για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ και περιλαμβάνει ιστορίες που προέρχονται από κάθε τραγούδι του, με τη συμμετοχή του στη συγγραφή και μια εισαγωγή από τον μάνατζερ τους Rod Smallwood. Η Z2 Comics, γνωστή για τις μεταλλικές συνεργασίες της, φέρνει στο κοινό ένα βιβλίο με πλούσιες ιστορίες και εικόνες, συνδυάζοντας την μουσική με την εικονογράφηση σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η ομάδα συγγραφέων και εικονογράφων είναι εντυπωσιακή, με πολλούς να είναι φανατικοί θαυμαστές των Maiden, προσφέροντας το ταλέντο τους για τη δημιουργία αυτού του γραφικού μυθιστορήματος. Το βιβλίο περιέχει επίσης πρωτότυπα έργα τέχνης από διάσημους εικονογράφους, προσθέτοντας μια διάσταση οπτικής πληρότητας.

Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, με την πιο πολυτελή να συνοδεύεται από μια συλλεκτική κασετίνα που ανοίγει με ένα μοναδικό μηχανισμό ασφάλισης, ενώ τρεις άλλες παραλλαγές περιλαμβάνουν επιπλέον συλλεκτικά αντικείμενα. Ο Rantz Hoseley, ο επιμελητής του έργου, εκφράζει την ενθουσιώδη ανταπόκριση της δημιουργικής του πορείας που ταυτίζεται με τα νεανικά του όνειρα. Οι προπαραγγελίες των διαφόρων εκδόσεων είναι διαθέσιμες μέσω της Z2 Comics και της Rockabilia, με τιμές που κυμαίνονται από 40 έως 300 δολάρια.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ