ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Gutalax έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Οι Gutalax έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Gutalax | 21 Δεκεμβρίου 2024 Gagarin 205

Total Shitstorm Mayhem over Athens

Οι Gutalax έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Οι Gutalax είναι ένα goregrind συγκρότημα από το Křemže της Τσεχίας. Με σταθερή παρουσία στη extreme σκηνή από το 2009, οι Τσέχοι φημίζονται για τις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και για την ιδιαίτερη θεματολογία τους και το όλο concept γύρω από το όνομα τους.

Οι Gutalax έχουν αποκτήσει σημαντική ακολουθία μέσα στις κοινότητες του goregrind και του ακραίου μέταλ γενικότερα, εν μέρει λόγω των ενεργητικών ζωντανών τους εμφανίσεων σε φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, με αποκορύφωμα το Obscene Extreme, όπου τα σκηνικά με τις ιπτάμενες χημικές τουαλέτες και τα κοστούμια τους τους πρόσθεσαν extra credit points στην απήχησή τους.

Παρά το συχνά γραφικό και αποκρουστικό περιεχόμενο των στίχων τους, η προσέγγιση του συγκροτήματος είναι χιουμοριστική και σατιρική, με αποτέλεσμα οι συναυλίες τους να μετατρέπονται σε ένα εκστασιασμένο πάρτυ με ρολά χαρτιού υγείας στον αέρα.

Αυτός ο συνδυασμός χιούμορ και ακραιότητας έχει κάνει τους Gutalax ένα μοναδικό και αγαπητό σχήμα μέσα στο είδος και όχι μόνο.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Mortal Torment. Η 5αδα από την Αθήνα βρίσκεται στην διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους δίσκου και μετά τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι με Suffocation και Misery Index έρχονται με ορέξεις για ξέφρενες ταχύτητες αλλά και ξέφρενα ανέκδοτα (τραγούδια και μη).

Στις 21 Δεκεμβρίου στο Gagarin υψώνουμε τα πιγκάλ στον αέρα και το πάρτυ τελειώνει όταν βουλώσει και η τελευταία τουαλέτα.

*** Τα εισιτήρια κοστίζουν 19€ (limited early bird) και 22€ (general presale)

*** Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.).

*** Οι μεταπωλητές χρεώνουν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

Online presale: more.com

Παραγωγή : Como Esta Events

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ