ΑρχικήNewsΟι εντυπώσεις του Dickinson όταν είδε για πρώτη φορά τους Iron Maiden...

Οι εντυπώσεις του Dickinson όταν είδε για πρώτη φορά τους Iron Maiden με τον Di Anno

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Record Collector, ο αποκάλυψε την εμπειρία του όταν είδε για πρώτη φορά τους , πριν ακόμα γίνει μέλος του συγκροτήματος.

«Η πρώτη φορά που είδα τους Iron Maiden, ήταν Music Machine στο Κάμντεν. Το συγκρότημα μου, οι Samson, ήταν οι headliners της βραδιάς, γιατί το μανατζμέντ μας είχε χρηματοδοτήσει τη συναυλία, αν και στην πραγματικότητα δεν το αξίζαμε. Αυτό έγινε ακόμα πιο εμφανές, όταν βγήκαν οι Maiden στη σκηνή. Είχα ακούσει φήμες για το πόσο καλοί ήταν και σκέφτηκα ότι κάπως έτσι θα ήταν να βλέπεις τους στην κορυφαία τους περίοδο».

Όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του , εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την φωνητική του ευελιξία. «Ήταν εντάξει, αλλά δεν είχε μεγάλη ευελιξία στη φωνή του. Νόμιζα ότι η φωνή του είχε φτάσει στα όρια της. Είδα αυτό που ήταν ικανό να κάνει το υπόλοιπο συγκρότημα και θυμάμαι ότι σκέφτηκα, “Θεέ μου, θα ήθελα να είμαι frontman σε αυτό το συγκρότημα. Μόλις τελείωσαν την εμφάνιση τους, όλοι έφυγαν και εμείς παίξαμε μπροστά σε τρία άτομα».

Με πληροφορίες απο το Roxx.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ