ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Dødheimsgard ζωντανά και στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Δεκέμβριο

Οι Dødheimsgard ζωντανά και στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Δεκέμβριο

Μετά τη νέα ημερομηνία για την εμφάνιση των στην Αθήνα, ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία και για τη Θεσσαλονίκη.

Θα εμφανιστούν στο Club το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου, η συναυλία της Αθήνας θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Απρίλίου.

DHG/Dødheimsgard Official
Made Of Stone Productions
Krisis Productions


Ακουλουθεί το Δελτίο Τύπου:

Το να κατανοείς τους Dødheimsgard είναι σαν να βρίσκεσαι στις σκέψεις ενός πολυδιαστασιακού όντος, όπως αυτό κατασπαράσσει τον εαυτό του, για να δημιουργήσει έναν αέανο κόσμο. Βρίσκονται πέραν του ρεαλιστικού, στο σουρεαλιστικό. Και σε αυτό το μονοπάτι, η μουσική τους κυλάει έξω από νόρμες.

Η αρχή έγινε -σε γήινο χρονολόγιο- το 1994, μεταξύ των Vicotnik (Code, Ved Buens Ende), Fenriz () and Aldrahn (Thorns, The Deathtrip), θεσπίζοντας το σημείο μηδέν, αυτού που μετέπειτα θα διαγραφόταν ως μία αντισυμβατική διαδρομή στο ακραίο avant-garde. Ένα βασίλειο ιδρύθηκε, από το οποίο κανείς θα έβλεπε να περνούν μερικές απ' τις σημαντικότερες μορφές της βόρειας σκηνής όπως οι Apollyon (Aura Noir), Czral (Aura Noir, Inferno, Ulver, Ved Buens Ende, Virus), Kvohst (Code, Hexvessel, Beastmilk/ ) και Zweizz (Fleurty, Umoral), μεταξύ πολλών άλλων.

Δύο κύριες εποχές θα μπορούσε κανείς να διακρίνει, αυτή των “Kronet Til Konge” και “Monumental Possession” και την δεύτερη των “666 International” και “Supervillain Outcast” με το “Satanic Art” να είναι η γέφυρα μεταξύ των δύο. Η πρώτη παρουσίασε δύο αριστουργήματα για την ιστορία του black metal με τη δεύτερη να χαρτογραφεί νέες περιοχές, να συνενώνει το black metal με τον ηλεκτρονικό και industrial ήχο και πλήρως δικαιωματικά να τους αποδίδει τον τίτλο των αυθεντιών του avant-garde metal. Το δε “A Umbra Omega” ήταν ένας ιστορικός δίσκος, ένα μάγμα όλων όσων οι DHG υπήρξαν μέχρι τώρα και εσχατολογικά ένας μαύρος συμπαντικός ορίζοντας τον οποίον βρεθήκαμε να ατενίζουμε, ενόσο αυτό το αριστούργημα αποκαλυπτόταν μπροστά μας.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ