ΑρχικήNewsΟι Cradle of Filth συνεργάζονται με τον Ed Sheeran στο νέο άλμπουμ!

Οι Cradle of Filth συνεργάζονται με τον Ed Sheeran στο νέο άλμπουμ!

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του και των έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια. Αρχικά, το τραγούδι είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, αλλά τελικά αναβλήθηκε για να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος. Πλέον, φαίνεται ότι η συνεργασία θα αποτελέσει μόνο ένα bonus κομμάτι στο νέο άλμπουμ.

Σύμφωνα με τον Dani Filth, frontman των Cradle Of Filth, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Heavy, το τραγούδι έχει ολοκληρωθεί και πιθανόν θα συμπεριληφθεί στην ειδική έκδοση του επερχόμενου άλμπουμ τους. «Έχουμε ήδη ολοκληρώσει το κομμάτι με τον Ed Sheeran, αν και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στην ειδική έκδοση του νέου άλμπουμ. Ωστόσο, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα, καθώς υπάρχουν νομικά ζητήματα», δήλωσε ο Dani Filth. Αναμένεται επίσης η κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ γύρω στον Σεπτέμβριο του 2024, σε συνδυασμό με την περιοδεία τους στην Αυστραλία, περίπου την ίδια περίοδο με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους τον επόμενο Μάρτιο.

Ο Dani Filth πρόσθεσε ότι η δισκογραφική εταιρεία τους έχει εκφράσει ανησυχίες για την καθυστέρηση του άλμπουμ. «Ξεκινήσαμε την παραγωγή του άλμπουμ πέρυσι τον Ιούλιο, αλλά λόγω των περιοδειών μας, η εργασία πάνω σε αυτό καθυστέρησε σημαντικά», εξήγησε.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ