ΑρχικήNewsΟ Zakk Wylde ανακοίνωσε το πρώτο του μουσικό φεστιβάλ

Ο Zakk Wylde ανακοίνωσε το πρώτο του μουσικό φεστιβάλ

Ο ανακοίνωσε το πρώτο του μουσικό φεστιβάλ, που ονομάστηκε “Berzerkus”, για τις 14 Σεπτεμβρίου στο Poconos Park στο Bushkill, PA. Το φεστιβάλ συντονίζεται από τους Cody Jinks και Black Label Society μαζί με την υποστήριξη των Clutch, Rival Sons, Black Stone Cherry, ZOSO (η απόλυτη εμπειρία ), The Atomic Punks (ένας φόρος τιμής στους πρώιμους Van Halen) και The Iron Maidens ( το κλασικό tribute σχήμα στους ).

Εκτός από τη μουσική, το Berserkus θα φιλοξενήσει επίσης μια έκθεση αυτοκινήτων, αγορά μουσικών ειδών, διαγωνισμό δύναμης ανδρών, φεστιβάλ μπύρας, “battle of the bands”, διαγωνισμό “Miss Berserkus” και το φιλανθρωπικού σκοπού “ For Dime”, μια βόλτα με Harley στη μνήμη του Dimebag Darrell των .

“Το Poconos Park έχει την τιμή να συνεργάζεται με τον Zakk Wylde για να φιλοξενήσει το “Berserkus” στο Poconos!” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του “Poconos Park/From The Roots”, John M. Oakes. “Η ενσωμάτωση του οράματος και των παθών του Zakk σε μια εμπειρία με τη μορφή φεστιβάλ με επίκεντρο τους θαυμαστές του, θα είναι διασκεδαστική για όλους όσους παρευρεθούν.”

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ