ΑρχικήΣυναυλίεςΟ Uli Jon Roth έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, Αθήνα και...

Ο Uli Jon Roth έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι τιμές και η προπώληση των εισιτηρίων

Ο Uli Jon Roth πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, σύμφωνα με ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του.

Πιο συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στo Eightball Club της Θεσσαλονίκης και στην Αθήνα, στο Fuzz Live Music Club.

Αν και στις επίσημες σελίδες του κιθαρίστα αναφέρονται ως ημερομηνίες η Παρασκευή 8 Μαρτίου και το Σάββατο 9 Μαρτίου αντίστοιχα, στην προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας αναφέρεται η ημερομηνία Σάββατο 2 Μαρτίου.

Για την συναυλία της Αθήνας η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας more.com, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 25€ (περιορισμένη προπώληση), 30€ (υπόλοιπη προπώληση) και 32€ (ταμείο).

Στην σχετική περιγραφή αναφέρεται ότι θρυλικός Uli Jon Roth γιορτάζει 50 χρόνια on stage και επιστρέφει στην Ελλάδα με την μπάντα του, μ’ ένα κυρίως Scorpions setlist αλλά και κομμάτια από την περίοδο των Electric Sun.

Ο θρυλικός κιθαρίστας που είναι περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό για την θητεία του στους Scorpions την δεκαετία του ’70, επισκέφθηκε την χώρα μας τελευταία φορά το 2019, για μία εμφάνιση στο Ηρώδειο, στα πλαίσια του Classic Rock 3.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ