ΑρχικήNewsΟ Tony Clarkin κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Magnum διαγνώστηκε με σπάνια...

Ο Tony Clarkin κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Magnum διαγνώστηκε με σπάνια και ανίατη πάθηση της σπονδυλικής στήλης

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το βράδυ, ο Tony Clarkin, κιθαρίστας και συνιδρυτής των , πραγματοποίησε μια ανακοίνωση αναφορικά με μια σοβαρή κατάσταση της υγεία του, η οποία συνεπάγεται την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών της μπάντας.

Ο Tony δήλωσε: «Φοβάμαι ότι έχω άσχημα νέα για εσάς παιδιά. Τον τελευταίο χρόνο περίπου με ταλαιπωρούν ολοένα και πιο έντονοι πόνοι στον αυχένα και το κεφάλι μου. Για πολύ καιρό οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν το γιατί, αλλά τώρα το βρήκαν και αυτό θα σημάνει κάποιες αλλαγές.

Έχω αναπτύξει μια σπάνια πάθηση της σπονδυλικής στήλης. Δεν είναι απειλητική για τη ζωή μου, αλλά μπορεί να είναι εκφυλιστική σε μερικούς ανθρώπους, και δυστυχώς δεν θεραπεύεται. Υπάρχουν θεραπείες που μπορεί να βοηθήσουν, αλλά δεν ξέρουμε πόσο καλές θα είναι.

Με τη φύση της περιοδείας και το βάρος των ηλεκτρικών κιθάρων αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να παίξω στις προγραμματισμένες συναυλίες την άνοιξη. Πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε την περιοδεία, αντί να ταλαιπωρήσουμε οποιονδήποτε προσπαθώντας να την αναβάλουμε με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν βραχυπρόθεσμα. Ο Bob θεώρησε ότι δεν θα ήταν σωστό να το κάνουμε με έναν «αναπληρωματικό» αυτή τη στιγμή.

Αυτό δεν θα είναι το τέλος των Magnum, αλλά το μέλλον ίσως χρειαστεί να είναι λίγο διαφορετικό, οπότε σας παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση ενώ προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω για να προχωρήσουμε μπροστά.

Λυπάμαι πραγματικά για όλους όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια, είναι αυτονόητο ότι είμαι απολύτως στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσω να παίξω για εσάς.

Cheers και ελπίζω να μπορέσω να σας ξαναδώ όλους σύντομα».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ